julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dzięki dziewczyny.ja mam o 12.45
Julita trzymam kciuki za wizytę
Ja mam dopiero o 18.20.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny.ja mam o 12.45
Julita trzymam kciuki za wizytę
U mnie siusiak wyglada tak
Tak tak będzie chlopak!!!!!!! Alez się cieszymy reakcja Maksymilianka na wieści ze bedzie mial braciszka bezsenna
Ogolnie to wszystko z dzidzia ok z tego wszystkiego nie zapamiętałam ile mierzy, wazy 221g spal sobie synus slodko jak Go zaczęliśmy podglądać później sie obudzil i pieknie sie rozkraczyl (widać na zalaczonym obrazku)
Ze zlych wiadomosci to mam lekko peknieta macice, najprawdopodobniej od kaszlu!! Jakby mnie brzuch bolal to mam dzwonic do gina.
Co do żylaków to ja je też miałam w ciąży w tym miejscu. Robiły mi się 7 miesiącu od ciężaru brzucha. Przyjaciółka moja również je miała w ciąży. Znikają po urodzeniu.Hej dziewczynki!
Ja też tak pokrótce: wizyta się odbyła, wszystko w porządku, lekarz przyłożył tylko głowicę na chwilę żeby zobaczyć serduszko. Zrobił mi też cytologię. Niestety wylazły mi żylaki na wargach sromowych - zastanawiam się czy to nie od depilacji woskiem... Powiedział, żebym coś zażywała (chyba Cyclo 3 Fort), ale nie jestem pewna, a dzwonić do niego nie będę, bo pewnie ochrzan dostanę.
Ale powiem Wam, że dziwny ten lekarz, niby taki miły, ale jak coś idzie nie po jego myśli, to od razu się jeży. Usg połówkowego nie będzie mi robił, bo nie ma czasu, tylko dał mi numer do innego lekarza. Czuję się przy nim jak taka małolata przy nauczycielu, uszy po sobie. A zawsze powtarzam sobie, zachowuj się jak dorosła.