reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
i ja po wizycie z dzidzią ok ale u mnie łożysko przodujące nic mi lekarka więcej nie powiedziała poczytałam trochę na internecie i się przejmuję
powiedzcie co Wam lekarz zalecił te które też mają przodujące

Gratuluję udanych wizyt!

IwonaiMaja, a płeć znasz? Łożysko na tym etapie jeszcze może się podnieść do góry.

Fazerkamm, no u Ciebie to siusiak konkretny, i teraz jak patrzę na zdjęcie mojego Malucha i jego "sprzętu" to zastanawiam się czy TO, to na pewno TO i czy 18 lutego znów nie powie mi, że to jednak dziewczę. :-)
Bo jednak wtedy było 15 tyg i 0 dni

Ja tez miałam lub mam (już sama nie wiem) lozysko przodujace i lekarz zalecał jak najwięcej leżeć, zero seksu i tyle. Ale też powiedział ze lozysko może pójść do góry...czasami nawet kilka dni przed porodem wiec żeby się nie stresować.

@iwonaimaja a moze umow sie na wizyte u jakiegos dobrego lekarza by na spokojnie porozmawiac. ja sie na tym nie znam to nie pomoge, a czytjac w google to osiwiejesz z nerwow. taka madra jestem a sama czytam, ale jakos wyczytac cos madrego to jednak trudno.

Pannamigotka- a jak nazywa się ten lekarz bo ja się wybieram do Ujastka na wizytę Ale nie wiem jeszcze do kogo.

Fazerka- piękny siusiak :) gratulacje :)

Gratuluję udanych wizyt :)

reklama
Do góry