reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
i ja po wizycie z dzidzią ok ale u mnie łożysko przodujące nic mi lekarka więcej nie powiedziała poczytałam trochę na internecie i się przejmuję
powiedzcie co Wam lekarz zalecił te które też mają przodujące

Gratuluję udanych wizyt!

IwonaiMaja, a płeć znasz? Łożysko na tym etapie jeszcze może się podnieść do góry.

Fazerkamm, no u Ciebie to siusiak konkretny, i teraz jak patrzę na zdjęcie mojego Malucha i jego "sprzętu" to zastanawiam się czy TO, to na pewno TO i czy 18 lutego znów nie powie mi, że to jednak dziewczę. :-)
Bo jednak wtedy było 15 tyg i 0 dni

Ja tez miałam lub mam (już sama nie wiem) lozysko przodujace i lekarz zalecał jak najwięcej leżeć, zero seksu i tyle. Ale też powiedział ze lozysko może pójść do góry...czasami nawet kilka dni przed porodem wiec żeby się nie stresować.

@iwonaimaja a moze umow sie na wizyte u jakiegos dobrego lekarza by na spokojnie porozmawiac. ja sie na tym nie znam to nie pomoge, a czytjac w google to osiwiejesz z nerwow. taka madra jestem a sama czytam, ale jakos wyczytac cos madrego to jednak trudno.

Pannamigotka- a jak nazywa się ten lekarz bo ja się wybieram do Ujastka na wizytę Ale nie wiem jeszcze do kogo.

Fazerka- piękny siusiak :) gratulacje :)

Gratuluję udanych wizyt :)

reklama
Do góry