reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Ja się nie znam za bardzo. no tak by to wyglądało ze chlopiec. u mnie wyglądało to inaczej jeszcze. widocznie inny sprzęt albo inne podświetlenie.

reklama
Malinowa, u mnie wygląda to podobnie tylko ja mam większe zbliżenie i lepszą ostrość, wstawiałam to zdjęcie 18 stycznia po wizycie. Ale jak czytałam na necie jak z chłopca po 20 tc robi się dziewczynka to juz sama nie wiem, bo tam dziewczyny też piszą, że było widać pitolka
PannaMigotka, to o płci nic nie powiedział zapewne?

Doris cofnęłam sie do 18.01 No u Ciebie to super wyraźne foty i chyba nawet ja nie mam watpliwości co ma pomiędzy nogami [emoji12][emoji86]

Hej dziewczynki!
Ja też tak pokrótce: wizyta się odbyła, wszystko w porządku, lekarz przyłożył tylko głowicę na chwilę żeby zobaczyć serduszko. Zrobił mi też cytologię. Niestety wylazły mi żylaki na wargach sromowych - zastanawiam się czy to nie od depilacji woskiem... Powiedział, żebym coś zażywała (chyba Cyclo 3 Fort), ale nie jestem pewna, a dzwonić do niego nie będę, bo pewnie ochrzan dostanę.
Ale powiem Wam, że dziwny ten lekarz, niby taki miły, ale jak coś idzie nie po jego myśli, to od razu się jeży. Usg połówkowego nie będzie mi robił, bo nie ma czasu, tylko dał mi numer do innego lekarza. Czuję się przy nim jak taka małolata przy nauczycielu, uszy po sobie. A zawsze powtarzam sobie, zachowuj się jak dorosła.
Mi po porodzie zrobiły sie hemoroidy i brałam cyclo 3 forte

Z tym poziomem bety hcg to tez nie jest tak do końca, bo często przy braniu bardzo dużych ilości progesteronu wyniki wolnej bhcg są nieprawidłowe.
Ja Cię kocham Doris za ten tekst...jak Ty mnie kobieto na duchu podnosisz....bo ostatnio to już wszędzie gdzie wlezę umiem wyłapac tylko..."pappa" "nifty" "harmony"i pieprzona "aminopunkcja".....odlot mam jak to czytam ..... brrr az mi się zimno zrobiło...

U mnie po wizycie wszystko dobrze. Dziecko sobie spało zwiniete w kuleczke i udało nam się trafić na moment jak się przeciaga i prostuje cale ciało po czy wraca do pozycji wyjsciowej. Ma już 9 cm i waży 126g. Może za miesiąc poznamy płeć. Termin wg. usg jest dokładnie taki sam jak z om.

reklama
Margerrita ktora to Twoja ciaza ze macie taki duzy problem? Ja mam tez minusowa, przy pierwszym porodzie dostalam zastrzyk i wszystko ok u mnie....

Nieufna ja mam właśnie 0rh- ;)

Lila jak masz + to nie musisz robic badan na przeciwciala bo jaka by krew dziecko nie mialo to Twoj organizm nie potraktuje jej jako obce cialo i nie będzie chcial jej zwalczyc... przy - jest ten problem ze jak dziecko wezmie + po tacie to organizm moze zaczac traktowac plod jako obce cialo ktore trzeba zwalczyc i w ten sposob powstaja przeciwciala w organizmie kobiety.

Madziolina_p ja jestem pewna ze jest wszystko w porządku z Twoja dzidzia!!!

Do góry