reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

U mnie siusiak wyglada tak :) :)
Tak tak będzie chlopak!!!!!!! Alez się cieszymy :D :D :D reakcja Maksymilianka na wieści ze bedzie mial braciszka bezsenna :)
Ogolnie to wszystko z dzidzia ok :) z tego wszystkiego nie zapamiętałam ile mierzy, wazy 221g spal sobie synus slodko jak Go zaczęliśmy podglądać :) później sie obudzil i pieknie sie rozkraczyl (widać na zalaczonym obrazku) :D
Ze zlych wiadomosci to mam lekko peknieta macice, najprawdopodobniej od kaszlu!! Mam bardzo intensywne napady kaszlu ktore potrafia trwac po 30min i powoduja wymioty. Jakby mnie brzuch bolal to mam dzwonic do gina.

Załączniki

• 1454452098466.jpg
    1454452098466.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
reklama
Doris, o płeć nawet nie śmiałam pytać, bo się spieszył, a za samo przyłożenie nie policzył mi jak za usg.

Malinowa, zmieniłabym lekarza, ale on pracuje tam gdzie chcę rodzić i to on ma mi robić cesarkę. Polecała mi go koleżanka, której robił 2 cesarki. Mam nadzieję, że przejdzie mu ten foch jak skończą kręcić w tym szpitalu serial "600 gram szczęścia".

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry