u mnie jak widzą że ciąza juz jest o czasie a dziecko duże to wywołują. Szwagierce powiedzieli, że lekarz jej zdurniał że ją trzymał do 40 tygodnia przy dziecku 4400. JUz by się za Ciebie braliHmm dobre pytanie bo lekarz nie podejmuje decyzji o tym tylko dopiero w szpitalu wiec w poniedzialek ie pogadac zobacze co mi powiedza jak nie pomysle o lodzi
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
I u mnie dupa nic sie nie dzieje tylko dziecie tyje dzis z usg mala wazy 4670g
Zdecydowanie powinien doktorek coś działać.....
A Ty wszelkie możliwe domowy sposoby - masaż sutków, mąż, bociani krok, podłogi na kolanach, teraz siadaj w kucki (nogi szeroko, stopy płasko na ziemi), wiesiołek łykaj....
Widzisz a u mnie dupa.u mnie jak widzą że ciąza juz jest o czasie a dziecko duże to wywołują. Szwagierce powiedzieli, że lekarz jej zdurniał że ją trzymał do 40 tygodnia przy dziecku 4400. JUz by się za Ciebie brali
u mnie wszystko poza zabawa z mezem zaliczone i dupa ;pZdecydowanie powinien doktorek coś działać.....
A Ty wszelkie możliwe domowy sposoby - masaż sutków, mąż, bociani krok, podłogi na kolanach, wiesiołek łykaj....
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
u mnie wszystko poza zabawa z mezem zaliczone i dupa ;p
Ale sama dobrze wiesz, że jednorazowa akcja nic nie da. To trzeba kilka razy dziennie.
Ja też męża nie mogę namówić.
Śpi na kanapie
spoko, zapamiętamy to imAle sama dobrze wiesz, że jednorazowa akcja nic nie da. To trzeba kilka razy dziennie.
Ja też męża nie mogę namówić.
Śpi na kanapie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Kkasiulka, zainteresowałaś mnie tym bocianim krokiem :-) ....co to?
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
spoko, zapamiętamy to im
Ależ oczywiście!! Na dłuuuugo....
Kkasiulka, zainteresowałaś mnie tym bocianim krokiem :-) ....co to?
Hheheh ;-) Na zajęciach z w-fu pewnie tak na rozgrzewce robiłaś. Trzeba wysoko podnosić nogi. Pod sam brzuch. jak bocian właśnie ;-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hheheh ;-) Na zajęciach z w-fu pewnie tak na rozgrzewce robiłaś. Trzeba wysoko podnosić nogi. Pod sam brzuch. jak bocian właśnie ;-)
reklama