ja mam 10 na wypisie
reklama
ja mam też ascofer 2x1 ale czytam teraz ulotkę że zaburza wchłanianie leków na tarczycę a ja mam i to i to. Któraś z Was też tak ma?Ja o dziwo mam 11.8 a miałam 10.8 tydzień temu. Przepisała mi żelazo kazała brać 2x2 i po tygodniu wróciło do normy. Biorę ascofer + kwas foliowy (przepisała osobno).
mój ma urlop od drugiej połowy lipca i ja się boję że jak mnie weźmie to jego nie będzie a on ma taką pracę, że w tym czasie może być i 400 km ode mnieA mój mąż ciągle powtarza, że boi się tego porodu chyba bardziej ode mnie i jak przypomina sobie pierwszy to robi mu się słabo i ma nadzieję, że urodzè na dniach bo to czekanie jest okrutne
u Ciebie będzie cc?I u mnie dupa nic sie nie dzieje tylko dziecie tyje dzis z usg mala wazy 4670g
coś mi się zdaję ze i mnieJa dziś po kolejnym ktg...jak na razie bez większych zmian. Małemu dobrze i jak na razie się nie spieszy. Jak nie urodzę do 04.07. to mam stawić się do szpitala... i pewno czeka mnie powtórka z rozrywki (oxy)....
reklama
Hmm dobre pytanie bo lekarz nie podejmuje decyzji o tym tylko dopiero w szpitalu wiec w poniedzialek ie pogadac zobacze co mi powiedza jak nie pomysle o lodziu Ciebie będzie cc?