Fazer, moj M tez ciagle sobie jaja robi, a mnie to doprowadza do szału . Po pierwszym porodzie siedział koło gina jak gin mnie szył i sobie rozmawiali jak mnie zszyć. Gin sie go pytał czy chce ciaśniej ? A jak miałam ostatnią cc i teraz tez to on mowi ze jemu taki poród sie nie podoba, raz dwa i po wszystkim, nie ma parcia, krzyków , całej akcji.
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Mój miał wczoraj rehabilitację i jęczał z bólu. Na to gość mówi, że może przerwać i przyjść innym razem, bo wie, że ból jest... a ja mówię, że ja urodzę na raz i niech nie wydziwiaGinek mi mowi ze na bank damy znieczulenie, a maz mowi po co, ze dam rade
Dał radę!
Fazerkamm- moja znajoma raczej wysoka i ok. 68kg. Faceci to zawsze spoko podejście mój się cieszy non stop i chce już mnie na porodówkę zawozić. Taaa jak miałabym poczekać na dobre wieści to też miałabym takie lekkie podejście , ale co zrobić?
nie dziwię się..odkąd coraz bliżej do porodu to ja sobie oxytocynę coraz lepiej przypominam i wtedy to mi aż ciśnienie skacze..Iwona z pewnością masz racje.. patrze przez pryzmat moich wielkoludow.
Kkasiulka oby tak było u mnie... boziu jak ja sie boje powtorki z rozrywki... z Maksiem bardzo się nacierpialam i to jakies 11h ...
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
złap go za kohones jak będziesz rodzić, przy każdym skurczu ściskaj proporcjonalnie do Twojego bólu. Szybko będzie błagał o znieczulenieNeedi oooo dobry pomysł z tym tluszczykiem[emoji14]
Agula a drobna ta Twoja znajoma czy raczej z duzych kobiet (wagowo i wzrostowo)?
Ginek mi mowi ze na bank damy znieczulenie, a maz mowi po co, ze dam rade[emoji14]to mu odpowiedzialam ze jak chcesz to nie wezme znieczulenia i jak bede pękać i cierpiec to ja bede M. ciela na zywca skalpelem, odpowiedzial ze nie ma problemu a pozniej podzielimy sie po 100e[emoji14](200e znieczulenie u mnie kosztuje)
Heh tak mnie wspiera wlasnie moj maz[emoji14]jaja sobie cały czas robi... dobrze ze przynajmniej mam Was :*
Kaskaw
Ciekawe jak długo by wytrzymałzłap go za kohones jak będziesz rodzić, przy każdym skurczu ściskaj proporcjonalnie do Twojego bólu. Szybko będzie błagał o znieczulenie
Dziewczyny trafiłam wczoraj do swojego gina z tą nieszczęsna hemoglobina.. Niestety już nic z tym nie zrobię już i po porodzie będę miała podawana krew czego strasznie się boję..
Pocieszeniem jest jedynie to, że zrobił mi meeega bolesny masaż szyjki, żeby coś się ruszyło, powiedział że poprawi jeszcze we wtorek i kazał brać się za Tarzana żebym zdążyła urodzić przed jego urlopem
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
a ile Kasia jej masz? mi na wypisie ze szpitala tez dopisali niedokrwistość i przepisali zelazoCiekawe jak długo by wytrzymał
Dziewczyny trafiłam wczoraj do swojego gina z tą nieszczęsna hemoglobina.. Niestety już nic z tym nie zrobię już i po porodzie będę miała podawana krew czego strasznie się boję..
Pocieszeniem jest jedynie to, że zrobił mi meeega bolesny masaż szyjki, żeby coś się ruszyło, powiedział że poprawi jeszcze we wtorek i kazał brać się za Tarzana żebym zdążyła urodzić przed jego urlopem
Kaskaw
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
fazerka to ja ci powiem że po ostatniej wizycie mój lekarz oznajmił mi że mam 4 cm rozwarcia i w niedziele mam staić się na oddziale będziemy wywoływać.....Agula pewnie ze drobna jak na tym etapie ma 3kg tez bym zeby moj tyle mial.. moj to w tym brzuchu za dwoch je, w ciągu 6 dni przybral jakies 300g
Ja tez po wizycie mam luzy w.... ok 1cm takze cos zaczyna sie dziac.. mlody wysoko jeszcze ale glowka wyczuwalna.. jak mnie badal lekarz przypomniało mi sie wsio z Maksia porodu, az sama sobie wspolczuje... mlody ma jakies 3900g. W poniedziałek nastepna kontrol i wtedy moze bedzie ingerowac by mlody postanowil szybciej wyjsc..mam duzo chodzic i dostalam zakaz przez doktorka i meza rodzenia w sobote bo jest mecz polski[emoji14]aaaa mlody dalej trzy tygodnie za duzy jest, z pomiarow wychodzi ze juz jestem w 40tc1d.
Mowilam pozniej do meza zeby poprosil lekarza o dodatkowe 4szwy bo przyjemności z tarzana po takim porodzie to ja raczej miec nie bede[emoji14]i niech mi szuka dobrego psychologa zeby mi na leb nie padlo...
po wizycie miałam takie skurcze że już myślałam że rodzę ale w nocy uciychły i do dziś cisza....
wiec póki co wybieram się jeszcze na zakończenie roku co córci, może się coś ruszy....a jak nie to do niedzieli
bardzo bolało?nie dziwię się..odkąd coraz bliżej do porodu to ja sobie oxytocynę coraz lepiej przypominam i wtedy to mi aż ciśnienie skacze..
O kurze a jak brałaś żelazo to przed jedzeniem? bez żadnych innych witamin??
reklama
Kaskaw
Julita, to spróbuj działać z Tarzanem podobno sperma ma dużo oxytocyny i nie będzie Ci musiał jej lekarz podawać dozylnie ani masować szyjki. Bo ten masaż do.relaksujacych nie należy..
A żelazo biorę na czczo godzinę przed jedzeniem. Ale już bez żadnych witamin..
A żelazo biorę na czczo godzinę przed jedzeniem. Ale już bez żadnych witamin..