reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

To jest Maja :)
Zobacz załącznik 748851
Zobacz załącznik 748855
A tu z lewej Martynka 2013 rok i z prawej Maja 2016
Zobacz załącznik 748856

Ja po wizycie. wszystko ok :) maluszek ładnie rośnie i jest starszy o tydzień. dziś nawet był grzeczny i pozwolił się doktorowi pomierzyc. synuś w 100000% z resztą poraz kolejny raz widziałam ptaszka :p szyjka ma 37 mm, zamknięta.. także super :) wrzucę moje ulubione zdjęcie z tej wizyty.

U mnie po wizycie też wszystko ok, skrobinka waży 461g i mierzy ok 17cm
kamień z serca:)
bo strasznie się bałam....
fajnei się czyta że wszystko ok:) cieszę się z Wami i liczę, że na mojej wizycie 8 marca dostanę prezent w postaci dobrych wieści o dzidzi:)

reklama
Kurde bo ja mam wymiar podany i niby 8,27 i szukam normy i ciężko znaleźć, ogólnie podają ze niby do 10, patrzyłam na siostry to miała 6,45. mój ma brata niepełnosprawnego, pytalam parokrotnie czy to po prostu taki był to wszyscy twierdza ze przy porodzie został przydusżony i to wina tego. nie ciągnęłam tematu bo to dość ciężki temat. boje się trochę ze po prostu prawda jest inna a wszystkim mówią co innego. mój miał jeszcze jednego brata ale zmarł miesiąc po porodzie. w zasadzie nie wiem jaki był powód. przez to się stresuje.

A moja dzidzia miała przedwczoraj 250g, chyba jakaś malutka w porównaniu do Waszych. Zaczynam się martwić, bo jem normalnie, w sensie nie głodzę się i jem dużo witamin, mięsko (chociaż nie przepadam)...

Julka, super zdjęcie, ależ to cieszy jak możemy zobaczyć kruszynki:D

Moja w piątek na wizycie miała 240 g :)

Dziewczyny a miały dzieci mierzoną kość nosową, jakie miały wymiary. U mnie na usg połówkowym lekarz powiedział ze jest troche za mała i już mam doła.

Iwona jeżeli kość nosowa to NB to ja miałam 6.91mm a miałaś mierzone te komory mózgowe bo ja się znowu tym stresuje :(

reklama
Do góry