reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny ze jesteście po wizytach i spokojne ze wszystko ok, ja dopiero za dwa tyg idę i po mału wariuje, tak mi sie strasznie dłuży to czekanie do tego badania ze szok :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Julka, ja mam opis a wymiary (połówkowe miałam robione miesiąc temu) :
obwód główki 162mm
wymiar dwuciemieniowy 44 mm

W opisie zarysy główki, że prawidłowe (tu opis wszystkiego), komory boczne mózgu symetryczne, prawidłowe szerokości (tu znowu opis), sierp mózgu prawidłowy przebieg, móżdżek płodu prawidłowej wielkości, kształtu i położenia, robak widoczny, zbiornik wielki prawidłowy, grubość fałdu skórnego na potylicy -<5mm prawidłowa, bez cech obrzęku

Cześć :)

U mnie ostatnio jazda. Wypadek mieliśmy, sarna nam wybiegła, auto nie do jeżdżenia, dobrze, że nam się nic nie stało, a teraz naprawa, bo tego nie mamy w ubezpieczeniu, porażka :(

Ale, że to wątek z wieściami to wczoraj byłam na wizycie. Mam mocno skróconą szyjkę, z Mikim miałam krążek, teraz może też trzeba będzie. Coś mówił 1,5 cm, może tak być? Ktoś ma skróconą? Normalnie przy przybliżeniu i powiekszeniu pokazywał mi mały otworek przez który widać wody płodowe. On lubił swego czasu zakładać krążki i wolałabym tak niż żeby była naprawdę konieczność. No i według gina 100% dziewczyna. Nie mogę uwierzyć! Pięć razy mi pokazywał, zdjęcie nawet zrobił, normalnie boję się uwierzyć! W następny piątek połówkowe, jak się potwierdzi to może jednak to prawda?! :) :) :) I wsio, dziecko wielkością wyrównało termin z suwaczka, już nie jest młodsze.

Buźka!
:)) Super wieści:) gratuluje

reklama
Kamcia :) Tak się boję, że to tylko sen. Jestem strasznym niedowiarkiem! Od zawsze! A już uwierzyć w takie szczęście? To na pewno do wszystkich szczęście się uśmiechnie, a gdzie tam do mnie! I tak zawsze miałam :)
Mi 3 lekarzy potwierdziło syna:) Dwóch na usg w szpitalu i ..nadal nie wierzę:) Zresztą mąż też nie:D

Do góry