reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

według usg 20 tydzien i 3 dzień. u mnie mają opis leteral ventricle ale lekarze piszą komora mozgu albo komora tylna czy boczna. nie dostałam opisu wiec sama do tego dochodziłam...

reklama
U mojego dzidzi kość nosowa 7 mm. Z serduszkiem coś niby nie tak ale podobno b.dużo dzieci tak ma i to się do porodu zrasta ale nie chodziło o dziurki tylko o jakieś zwapnienie. W 21 tc robiłam i waga dziecka prawie 400 g ale coś duża dziewczynka bo według pomiarów to tydzień młodsza. Ogólnie córki rodziły się małe.

Wy tu o wymiarach a to Wam lekarz nie mówi co mierzy i nie dostajecie wydruków pomiarów?

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Nie. nic nie komentował akurat u mnie. później dostaje wydruk ale teraz się im bliżej przyjrzałam. powiedział tylko ze jest ok

Julka, no teraz widzę piękną stópkę!!!!!!!!!!!!!!!! Do wycałowania!!! :) Julka, to jak jest ok to jest i tyle! Koniec :)
Iwona, a mój wie, że będzie córa i już, skoro lekarz taki pewny i zdjęcie dał hehe.

Któraś kiedyś wstawiała zdjęcie z usg, na którym widać czy dziewczynka czy chłopak???????????

Julka, no teraz widzę piękną stópkę!!!!!!!!!!!!!!!! Do wycałowania!!! :) Julka, to jak jest ok to jest i tyle! Koniec :)
Iwona, a mój wie, że będzie córa i już, skoro lekarz taki pewny i zdjęcie dał hehe.

Któraś kiedyś wstawiała zdjęcie z usg, na którym widać czy dziewczynka czy chłopak???????????

Ja:)
Udo, udo i między udami .... nic nie wisi:)

Załączniki

• corcia.jpg
    corcia.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 106
lila Ja po prostu jestem trochę zrazona bo ile się słyszy historii że lekarze nie mówią pacjentka wszystkiego, postaram się o tym nie myśleć ale czasem ciężko ;) lila ja nie mam takiej foty ale jak jest chłopczyk to ewidentnie widać ptaszka, u mnie tAK jest. u ciebie musi być dziewczynka :)

reklama
Nieufna, jejku, to chyba jednak ta dziewczynka to dziewczynka u mnie.Dzięki za piękne zdjęcie! Kurde zdjęcie zdjęcia zrobię i wstawię, tylko to Arek musi mi pomóc, bo ni w ząb z telefonu nie umiem wstawiać :)
Julka, haha, wiem, że mam nierówno pod sufitem, no musisz zrozumieć :) :zawstydzona/y: A z tymi lekarzami to wiem, jak jest. Żeby u mnie też było dobrze na tych badaniach połówkowych...

Do góry