reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Jodełka, no widzisz! Nie stresuj się już, wszystko na pewno jest dobrze :-)

Lilia, a Ty kiedy wizytujesz? Ciekawe czy u Ciebie mieszka dziewczynka :-)

Kto dziś ma usg?

reklama
Patuska hahaha, zobacz jak to jest, nie? Już charakterki hehe. Będzie ciekawie, ale fajnie i wesoło!! :)
Jodełka - no widzisz? I super! Nie martw się już teraz, wszystko będzie dobrze!
Kamcia, no co Ty? Jak to? Przez jej wysokie ciśnienie dziecko w brzuchu zmarło? :(

Doris, Ty mi nawet nic nie mów, bo już wariuję od tego hahaha :D Ja wizytuję 29 lutego, w poniedziałek, ale 11 marca mam połówkowe więc nie wiem czy mi usg zrobi :/ No ale mam nadzieję, ostatnie miałam 12 stycznia! :realmad: O chłopcach, że chłopcy od 12-13 tygodnia wiedziałam, na tym etapie to już imiona mieli, a teraz??:oo::szok:

Patuska, super charakterki pokazują :) Kumpel też ma parkę, obecnie 3 latka i też dziewczynka taka otwarta, szalona, w przedszkolu to w przedstawieniach gra itd, a chłopczyk spokojny, grzeczny, ułożony, raczej się wstydzi i za siostrą jak już gdzieś ;) Fajna sprawa, że każdy jest indywidualistą :)
Dziewczynki, wszystkim gratuluję udanych wizyt, rosną te nasze szkraby szybko, ani się nie obejrzymy, a zaraz będziemy wrzucać fotki ze szpitala maluchów w realu ;)
Ja wizytuję 29 lutego, w poniedziałek,
Lila, ja też! Już mnie ciekawość zżera, bo Kruszynę naszą w połowie stycznia widziałam...
Ostatnio coś mało się rusza, ale póki co nie zamartwiam się na zapas, poczekam do wizyty :)

Jesteśmy po wizycie. Lekarz potwierdził synka, zdrowy, wszystkie parametry w normie a to fota
ImageUploadedByForum BabyBoom1456227991.795626.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456227991.795626.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456227991.795626.jpg
    222,7 KB · Wyświetleń: 281
Kamcia, no co Ty? Jak to? Przez jej wysokie ciśnienie dziecko w brzuchu zmarło? :(
Ona ogólnie miała wysokie ciśnienie i brała leki. I przez jedna głupią sprzeczke tak bardzo się podniosło, że niestety synek nie wytrzymal, córka dala rade( miała bliźniaki)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia - straszne :( Niby nerwy, nerwy, nie denerwujmy się, a jednak sprawy sobie nie zdajemy, że naprawdę nerwy szkodzą!
Lizzy - to czekamy razem :)
Malinowa, ale śliczny Synek! Gratuluję!

Do góry