reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Moja dzidzia

Załączniki

• 1456170191020.jpg
    1456170191020.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 93
  • 1456170205108.jpg
    1456170205108.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Mam nadzieje, ze nie :-) córka ważyła 3.200 mam nadzieje ze teraz syn nie przekroczy 3.5-3.7 kg :-) ja drobna jestem i 4kg z siebie nie wydusze.

Z ta waga to roznie, mnie wszyscy straszyli ze jak corka wazyla 4,5kg to drugie wiecej, a synus urodzil sie z waga 3,8kg. Obydwa porody sn :)
Gratuluje udanych wizyt :)

Iwonaimaja śliczna buźka, gratuluje wizyty :)
Jodelka bardzo mi przykro, ale nie stresuj się i umów do innego lekarza, trzymam kciuki:*
MalinowaMarta Powodzenia na usg :)
Ewelinka gratuluje wizyty i chłopca, super że będzie parka :)
Patuska gratulacje udanej wizyty:)
Doris śliczny chłopiec :)
Ja połówkowe mam dopiero 07.03 ale dzięki podglądaniu waszych szybciej zleci :)
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe wizyty:)

Piękne zdjęcia muszę w końcu wsadzić moje tylko jak?? hehe
Wizyty udane widzę ale fajnie połowa już za nami tylko czekać na nasze maleństwa :)

@patuska ja również nie zazdroszczę sytuacji z lekarzem,ciesz się, że dzieci mają się dobrze

@Ewelinka_ @doris ciesze sie z wami rowniez. chlopaki niech rosną

@iwonaimaja, ok, to bedziemy miec niespodzianke jak urodzisz to powiesz nam prawda?

@sarka2016, a u ciebie wiesz kto mieszka?

@MalinowaMarta powodzenia na wizycie

nasze szczęscie ma 170 gramów i najprawdopodbniej to dziewczyna. ale pewności na 100% nie ma, bo nożki zaciskała mocno i nie dało się dokładnie sprawdzić. ładnie się rozwija, lekarz zmniejszył mi duphaston na 1 tabletkę dziennie i mam brać zelazo bo mam początki anemii oraz zurwait by uniknąć infekcji.
a i wczoraj lekarz bardzo ładnie pokazał nam przeponę i ją widziałam, to co jest w klatce piersiowej jest w klatce a to co w brzuszku jest w brzuszku. no ale wrodzona przepuklina przeponowa to tak rzadka wada, na swiecie jest jedna rodzina, ktora miala tego pecha dwukrotnie. W stanach, ale w Stanach duzo wiecej takich przypadkow maja niz w Europie.

kolejna wizyta w marcu przed warszawa. a polowkowe dopiero w drugiej polowie marca mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry