reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Hejka Kobietki ja tylko na chwilkę mamy taka awarię w firmie że brak słów. Szef zamkną się z kilkoma osobami w osobnym biurze i stara sie ich pogodzić. Zostałam ułaskawiona tylko dlatego bo jestem w ciąży i nie mogę sie denerwować. Zresztą on mnie zna i wie że jak zacznie naciskać to tyle mnie widział.

Ale z innej beczki :) byłam u lekarza Malutki rośnie zdrowo nic się niepokojącego nie dzieje :) zjadłam batonik czekoladowy i mały tak skakał jak szalony hehe chyba lubi czekoladę :) Przytyłam na razie 2kg. Jakaś głupia infekcja mnie znów chwyciła ale nic poważnego no i dostałam skierowanie na badanie krzywej cukrowej :)

papagena, malinowa :) super że maluchy rosną :) i mamy kolejnego facecika :) Czyżby więcej mężczyzn się nam szykowało :)

reklama
Przewaga chłopców jest chyba

f2w3kw7ihyqz70ec.png

papagena, malinowa, AniaFania - gratuluję udanych wizyt, super, że dzieci zdrowe i prawidłowo się roziwjają.
A ja się wkurzyłam, przełożyli mi usg połówkowe na tego czwartku na następny :wściekła/y:. Ja tu liczę godziny do wizyty a oni przekładają. W piątek ma wizytę i swojego gina, mam nadzieję, że zrobi mi usg.

reklama
Do góry