madziolina_p
Fanka BB :)
Śmiesznie i bliźniaki co? Moje waży 283 gramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo musisz teraz na telefonie zrobić... wkleić ten sam link w ustawieniach sygnatury w telefonie.A widzicie mój suwak? Robiłam dziś na kompie ale na kom nie widze
1.03. niby niedługo a jednak długo....Jolcia, a kiedy Ty podglądasz Hanię?
Malinowa, jutro dowiesz się na 100% czy Synuś mieszka u Ciebie?
Tak będziemy mieć parke :-)Ewelina super wieści i zdjęcie - ładnie buźkę widać! To bedziecie mieć parkę? Dobrze kojarzę?
Jodelka współczuję nerwów. Poszukaj kochana innego lekarza bo Cię to zameczyHej dziewczyny.....
Tyle piszecie, że nie nadganiam czytać... ja z młodym dalej chorzy ciągnie się to już od środy popielcowej i końca nie widać
Miałam dziś połówkowe.. poszłam tam pozytywnie nastawiona i byłam tylko ciekawa jaka płeć.. nie przyjmowałam do głowy jakiegoś innego scenariusza. Zaczęlam się martwić jak Pani dr zapytała czy pierwsze dziecko jest zdrowe... za chwile polazała mi na monitorze jakąś jasną plamkę na serduszku a za chwilę jeszcze jedną, słabiej widoczną ale jednak... powiedziała, że to zwapnienia i występują u dzieci z wadami genetycznymi ale nie tylko.. mają je też czasami dzieci zdrowe i taki ich urok. Koniec kropka nic więcej nie mówiła.. dopytwałam czy to coś groźnego, co to tak właściwie znaczy ale nic mi nie powiedxiała prócz tego, że to chłopak i jak się urodzi to mogę poprosić o echo serca to lekarze zrobią.... więc pytam aleee zobią je w celu wykrycia wady czy kontrolnie bo to nic takiego czy jak???? To usłyszałam, że mogę o to prosić ale nie muszę .... Masakra
Wyszłam taka zestresowana, że nie macie pojęcia.. nawet wiadomość, że to nasz drugi chłopczyk mnie nie zmusiła do uśmiechu.. jutro zadzwonie do mojej prowadzącej i podpytam co to jest i czy groźne itd.. ale jestem powiem Wam przerażona, że Maleństwu może coś dolegać