reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ï
Hej dziewczyny.....
Tyle piszecie, że nie nadganiam czytać... ja z młodym dalej chorzy :( ciągnie się to już od środy popielcowej i końca nie widać :(

Miałam dziś połówkowe.. poszłam tam pozytywnie nastawiona i byłam tylko ciekawa jaka płeć.. nie przyjmowałam do głowy jakiegoś innego scenariusza. Zaczęlam się martwić jak Pani dr zapytała czy pierwsze dziecko jest zdrowe... za chwile polazała mi na monitorze jakąś jasną plamkę na serduszku a za chwilę jeszcze jedną, słabiej widoczną ale jednak... powiedziała, że to zwapnienia i występują u dzieci z wadami genetycznymi ale nie tylko.. mają je też czasami dzieci zdrowe i taki ich urok. Koniec kropka nic więcej nie mówiła.. dopytwałam czy to coś groźnego, co to tak właściwie znaczy ale nic mi nie powiedxiała prócz tego, że to chłopak i jak się urodzi to mogę poprosić o echo serca to lekarze zrobią.... więc pytam aleee zobią je w celu wykrycia wady czy kontrolnie bo to nic takiego czy jak???? To usłyszałam, że mogę o to prosić ale nie muszę .... Masakra

Wyszłam taka zestresowana, że nie macie pojęcia.. nawet wiadomość, że to nasz drugi chłopczyk mnie nie zmusiła do uśmiechu.. :( jutro zadzwonie do mojej prowadzącej i podpytam co to jest i czy groźne itd.. ale jestem powiem Wam przerażona, że Maleństwu może coś dolegać :(
Cześć. Do tej pory tylko czytałam posty, chociaż jestem z wami od początku i czuję jakbym już troszkę Was poznała :) Jodełka, postanowiłam Ci odp, ponieważ w pierwszej ciąży lekarz również pokazał mi zwapnienie na serduszku mojej córeczki, ale jego pierwsze pytanie to: była pani chora w ciąży? Ponieważ nasza choroba tak odbija się na dzieciątku, niestety. Proponował mi dokładniejsze badania serduszka, ale na nie nie nalegał. Moja córeczka urodziła się zdrowa i to w tym wszystkim najważniejsze. Także spokojnie, wszystko będzie dobrze.
Witam Was wszystkie, przedstawię się w odpowiednim wątku :)

Ostatnia edycja:
Patuska, to niezłą reklamę sobie ten lekarz robi, ciekawe, czy któraś do niego idzie w 30tyg prywatnie, jeśli na połówkowym jest taki milutki :D

Gratuluję wszystkich udanych wizyt ;) Niektóre dzidziusie już prawie pół kilo ważą, a niedawno miały niecałe 3cm...

Patuska, to niezłą reklamę sobie ten lekarz robi, ciekawe, czy któraś do niego idzie w 30tyg prywatnie, jeśli na połówkowym jest taki milutki :D

Gratuluję wszystkich udanych wizyt ;) Niektóre dzidziusie już prawie pół kilo ważą, a niedawno miały niecałe 3cm...
Idą chyba te co chodzą do niego na fundusz...bo też przyjmuje w szpitalu...była na korytarzu taka jedna co go chwaliła. Ale jednak za kasę to każdy zmienia podejście...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Do góry