reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Jodełka - trzymam kciuki oby to nic poważnego Dzidzi nie było.
Doris - Oliś super przystojniaczek :-) :)
Patuska - najważniejsze, że z dziećmi wszystko ok. Na lekarza szkoda nerwów, wiem wiem łatwo się mówi.
_Ewelinka_ - gratuluje super synka.
MalinowaMarta - w takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze wizytowanie.

Ja usg połówkowe mam w czwartek, a wizytę u swojego gina w piątek.

reklama
Ewelina i Patuska super wiesci;)) Gratuluję!!! Ewelina fajnie widać wszytsko na zdjęciu. ;)
Patuska zmień lekarza...
Akurat to lekarz w szpitalu w przychodni prenatalnej. Mój prowadzący jest spoko także z tamtym to była moja jednorazowa znajomość

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Dziewczyny, Gratuluje udanych wizyt!!!!!
Eeelina
, śliczny synuś!
Patuska, najważniejsze że dzieciaczki zdrowe i pięknie się rozwijają a lekarze to niektórzy nie powinni wykonywać swojego zawodu.
Jodełka, ja bym poszła jeszcze do innego gina na usg. Jeśli potwierdzi że coś jest nie tak i powinnaś to skonsultować towtedy dopiero bym szukała jakiegoś lekarza od serduszka .

Doris, małe cudo! zazdroszczę, że mogłaś popodglądać dzidziusia :)

Patuska- nie zazdroszczę sytuacji z lekarzem, ale najważniejsze, że z dzieciaczkami wszstko dobrze :)

Hania

Bpd 4.12
Hc 14.98
Ac 12.29
Fl 2.70

Filip
Bpd 3.77
Hc 13.87
Ac 11.09
Fl 2.31

Wartości wyrażone w centymetrach

f2w3kw7ihyqz70ec.png