reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Jodełka trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze [emoji110][emoji110][emoji110] Doris Oliś słodki! A mi udało się przełożyć moja wizytę i połówkowe mam już jutro! O 10:40 zobaczymy naszego Skarba!!! [emoji7][emoji173]️

Trzymam mocno kciuki w takim razie za jutrzejszą wizytę :):):)

Patuska ja nie mam Maleństwa żadnego zdjęcia .. tzn mam serduszko i te jasne plamki a drugie zdjęcie to nogi z siusiakiem :D

reklama
patuska, ważne, że dzieci zdrowe! Więcej do niego nie idź.
Jeszcze na odejście asystentka mówi ze zalecają badanie po 30 tc ale to prywatnie u Pana doktora w gabinecie. Tm jej powiedziałam ze na pewno nie skorzystam.
Gdybym wiedziała to pojechała bym do Łodzi bynajmniej tam traktują jakoś ludzi .ale czego oczekiwać od przychodni przy szpitalu

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Hej.
Doris piękny Olis :-)
Malinowamarta fajnie, że udało Ci się przełożyć wizytę.

Ja tez dzisiaj po wizycie. 100% synuś...zdrowy i piękny. Wszystko ogólnie ok. Lozysko na przedniej scianie, ale ruchy czuje bardzo...nie wiem co to będzie za kilka tygodni :-)
Waga 425g i nie wiem gdzie tu szukać ile ma cm.

Teraz tylko imię trzeba wybrać. Mąż uparcie stoi przy Mikołaju...musze to jakoś przegryzc.

Załączniki

• 2016-02-22 14.49.39.jpg
    2016-02-22 14.49.39.jpg
    76 KB · Wyświetleń: 82
  • 2016-02-22 14.50.15.jpg
    2016-02-22 14.50.15.jpg
    105,9 KB · Wyświetleń: 81
Hej.
Doris piękny Olis :-)
Malinowamarta fajnie, że udało Ci się przełożyć wizytę.

Ja tez dzisiaj po wizycie. 100% synuś...zdrowy i piękny. Wszystko ogólnie ok. Lozysko na przedniej scianie, ale ruchy czuje bardzo...nie wiem co to będzie za kilka tygodni :-)
Waga 425g i nie wiem gdzie tu szukać ile ma cm.

Teraz tylko imię trzeba wybrać. Mąż uparcie stoi przy Mikołaju...musze to jakoś przegryzc.
Szukaj CRL to jest długość ciemieniowo siedzeniowa

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Do góry