reklama
sivi
Fanka BB :)
Ja też tak mam że strasznie nisko ją czuję. Na dodatek już chyba sporo urosła bo jak się rozciąga z całej siły to gołym okiem widać czy wystawia stópke, kolanko czy pupcie tak mocno mi skóre napina.
To Miłka masz tak samo jak ja. Ja moją czuje tak śmiesznie po przekątnej. Girki kopią sobie pod żebrami z prawej a łapki grzebią po lewej na dole. Czasem czuję, że mój pęcherz jest obijany i wtedy też takie dziwne kłucia w pipce. Cały przód brzucha jest nieczuły.
monika~
no wlasnie, moj wystawia nogale po prawej stronie pod zebrem, na srodku to tylko mi pupe wypina - taka zumba a w ci.pce czuje jakby mi paluszkami przebieral - odlot w sumie czuje ,ze z kazdym dniem brzuch wiekszy i wazy sobie. ale najgorsze jest chodzenie, normalnie ide i nogi staram sie trzymac ciasno,zeby mi nie wylecial... a dzis sobie baraszkowal jak szlam do sklepu to normalnie az male siku zrobilo mi sie , bo jak mi skacze po pecherzu, a spaceruje to nie jestem w stanie tego utrzymac!! porazka..:/
Asionek31
też to właśnie oglądałam. Program o eko-rodzicach.
Najskuteczniejszy i najbezpieczniejszy sposób zbicia gorączki 40 stopni C- plaster cytryny wsadzić do skarpetek na noc :-) Kurcze nie moge rozkminić tego działania:-)
taaa ta rodzina dobra byla i jeszcze karmienie 5 latka bleee
a ja dzis zauwazylam znow cos nowego, synus zaczal sie wiercic po sniadaniu, tyle,ze normalnie czuje sie jakby mi ktos paluchem grzebal w ci.pce i do doslownie wy tez tak macie?
male coraz nizej juz sa i stad takie odczucia
moje tez gmera na samym dole , najbardziej po pecherzu daje okropne to jest , mam wrazenie , ze sie zsikam normalnie no i boli niekiedy okropnie :/
elifit
Moderatorka
no wlasnie, moj wystawia nogale po prawej stronie pod zebrem, na srodku to tylko mi pupe wypina - taka zumba a w ci.pce czuje jakby mi paluszkami przebieral - odlot w sumie czuje ,ze z kazdym dniem brzuch wiekszy i wazy sobie. ale najgorsze jest chodzenie, normalnie ide i nogi staram sie trzymac ciasno,zeby mi nie wylecial... a dzis sobie baraszkowal jak szlam do sklepu to normalnie az male siku zrobilo mi sie , bo jak mi skacze po pecherzu, a spaceruje to nie jestem w stanie tego utrzymac!! porazka..:/
zaciskaj kegla
u mnie stópki są z lewej strony z boku, łapki z prawej, a pupa u góry, jak go złapię za tą wystawioną dupkę to go mogę pohusiać łożysko też mam z przodu, pod pępkiem.
reklama