reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
a ja nawet listy nie mam
musze sie dowiedziec w szpitalu co trzeba mieć;/
miłka
ale Ty ten laktator już testowałaś na własnej skórze kiedyś? bo wszyscy polecają aventy a może faktycznie można coś dobrego kupić taniej...
musze sie dowiedziec w szpitalu co trzeba mieć;/
miłka
ale Ty ten laktator już testowałaś na własnej skórze kiedyś? bo wszyscy polecają aventy a może faktycznie można coś dobrego kupić taniej...
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
ja do szpitala nie brałam laktatora , mała ładnie w szpitalu jadła z piersi, nie wiem nawet jakiej firmy miałam laktator, teraz kupiłam tommee tippee zobaczymy jak się sprawdzi, a do szpitala brałam tylko jeden ręcznik dla dzidzi .
kasiadz
Fanka BB :)
co do listy szpitalnej to dla dziecka mam zabrać tylko pampersy i chusteczki a dla mnie to wiadomo, to co do szpitala
ale jestem w szoku że wy tyle rzeczy zabieracie, i nawet ręczniki
to w co się spakujecie?
ja dla dziecka tylko pampersy i chusteczki, do tego moje rzeczy i mam całą walizkę
co do laktatora, to na razie nie kupuje, jak będzie potrzebny w szpitalu to można u nich wypożyczyć. Babka z sr też radziła się wstrzymać z jego zakupem
to w co się spakujecie?
ja dla dziecka tylko pampersy i chusteczki, do tego moje rzeczy i mam całą walizkę
co do laktatora, to na razie nie kupuje, jak będzie potrzebny w szpitalu to można u nich wypożyczyć. Babka z sr też radziła się wstrzymać z jego zakupem
elifit
Moderatorka
każdy szpital ma inne wymagania, u mnie trzeba mieć wsio, ponoć ubierają w ubranka szpitalne ale wolę swoje.
A może zamiast ręczników, które jak wiadomo zajmują dużo miejsca można wziąć pieluszki tetrowe? W końcu dzidzia taka mała, że taka pieluszka powinna starczyć. Ja mam na liście jedynie chusteczki mokre i ciuszki na wyjście, które tatuś ma przywieźć w dzień wypisu. Poprzednio pieluszki nawet na wynos dostałam.
no torba do szpitala coraz wieksza ... ja mam liste , a na niej 4 reczniki dla melgo !! no chyba z deka przesadzili z iloscia , ma byc na kazdy dzien nowy
niby maz moze dowiezc , ale kurcze po co tyle ?
wy tez musialyscie codziennie swierzy miec w szpitalu ??
U mnie wogole nie trzeba miec recznikow dla dziecka ale ja chyba wezme jeden albo pieluszke flanelowa poprostu.
Ja biore laktator na pewno bo nigdy nie wiadomo czy sie nie przyda a nie zajmuje jakos duzo miejsca.
Musze wlasnie sobie zrobic liste rzeczy do torby zeby nie zapomniec niczego.
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
co do listy szpitalnej to dla dziecka mam zabrać tylko pampersy i chusteczki a dla mnie to wiadomo, to co do szpitala
to w co się spakujecie?
yyy w walizke ??
to chyba nabralas strasznie duzo dla siebie skoro juz miejsca nie masz , a dla dzidzi nic nie bierzesz prawie ....
ja zabralam juz dla siebie i malego kupe rzeczy i w mala walizke sie zmiescilam jakos
A może zamiast ręczników, które jak wiadomo zajmują dużo miejsca można wziąć pieluszki tetrowe? W końcu dzidzia taka mała, że taka pieluszka powinna starczyć. Ja mam na liście jedynie chusteczki mokre i ciuszki na wyjście, które tatuś ma przywieźć w dzień wypisu. Poprzednio pieluszki nawet na wynos dostałam.
wlasnie mam taki zamiar jak cos maz dowiezie
u nas trzeba miec te reczniki , bo tutaj to mam na swojej sali kapie dziecko , a nie polozna gdzies je zabiera
stad wymog zeby reczniki miec swoje ...