reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Gratulacje dla wszystkich zdolnych dzieciaczków:tak:
Ale z Dobrusi pojętna dziewczynka:szok:. Mój mały dużo rozumie, np ogląda się na mnie kiedy raczkuje w kierunku nawilzacza, wie że nie wolno. Ale sam niczego nie pokazuje, nie robi papa. Ale jeszcze się doczekam:tak:.
Za to namiętnie powtarza ma-ma-ma-ma-ma:-)

reklama
Agnieszka-gratulki dla Mateuszka:-)

A ja moge sie w koncu pochwalic,ze Maja zaczela raczkowac!:-):-)
Co prawda na razie robi po kilka kroczkow,a potem na brzuszek i pelzanko-ale to i tak sukces na sliskim parkiecie;-)

Gratulki dla Majeczki :-D
A mój Jasio zaczął już z pozycji stojącej siadać na pupę i jeździ sam w samochodziku-chodziku tzn sam sie odpycha i wydaje przy tym okrzyki radości ;-):-);-)

gratuulacje dla JASIA:)a tak pozatym muslalam o kupnie takiego wlasnie samochodzika:tak:ale nie wiem czy Mateuszkowi sie bedzie podobac i slórzyc czy tylko na chwile i potem bedzie stac gdzies w kacie:)jak myslcie warto?widzialam na allegro za 170 zl taki z pasami dla dziecka ktorym mozna:samemu sterowac tzn.pchac dzidzie albo on sam sie odpycha noi oczywiscie fukcja chodzika ale namotałam:-)sama sie pogubialm heheh:zawstydzona/y:

Agnieszka wydaje mi się, że lepsze to niż chodzik bo dziecko samo decyduje czy chce w nim być czy nie poprostu wsiada lub nie a w chodzik wsadzasz i dziecko "zwisa" ucisk na krocze poza tym siedzi krzywo :baffled: (ale to moje zdanie nie musicie się zgadzać)
Jasio mam taki
FISHER-PRICE CHODZIK

reklama
Do góry