reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Gratulacje dla maluszków :-D zdolne te nasze bobasy :tak:
Magdziarko właśnie miałam napisać, że Jasio też już siada i mogą sobie z Antosiem podać rączki :-D a jak widzi kapcie to krzyczy :-)

Ale te nasze dzieciaczki pięknie się rozwijają!!! Gratuluje!

Bart odwaraca się w obie strony na brzuszek i z powrotem! i kręci się jak wskazówki zegara i zaczyna też pełzac do tyłu, siedzi jak go posadzę, ale jak przewróci się na brzuch to tylko pełza ;-)

Gratuluje postępów! Aż jestem w szoku co te czerwcowe dzieciaczki wyczyniaja...

Paulinka robi dokładnie to co Bartuś:tak:wczoraj dopiero zajarzyła, że mozna pupke podnosic... , przyjmuje na chwilke pozycja do raczkowania, kołysze sie przód, tył i nie wie co z tym zrobic... ;-)i na brzuszek z powrotem...

Gratulacje postępów.
Moja Ola wiercipięta , nie poleży dlugo w jednym miejscu, ciągnie za sznurki i wszystkie kable. Nie wiem co to będzie jak zacznie raczkować.
Jak narazie rozszerzyła swoje terytorium i zwiedza przedpokój i wślizguje się do pokoju starszej a tamta się dziwi kto ją podrzucił :-)

Gratulacje dla zdolnych maluszków :-)

A ja wpadam na chwile sie pochwalić, że Dobrochna sama potrafi usiąść :-) z brzuszka podnosi sie do raczkowania, idzie do tyłu, podkurcza jedną nóżkę, drugą prostuje, podpiera sie rękami i siada :tak:

To pochwale sie ze mój Domis staje w łóżeczku. Sam nie siada a to dla tego ze on nie toleruje brzuszka. Jakaś masakra. Ryczy na brzuszku.

Wszystkim dzieciaczkom gratulacje.

reklama
Do góry