reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

a mi z hippa nic nie przyszło. a w szpitalu rzeczywiście wypełniałam kartę:tak:

reklama
Ja też w szpitalu wypełniałam ankietę i kartę, ale to po to żeby dostać gadżety dla noworodka - Skarb Malucha i Niebieskie Pudełko :tak:

a w tych ankietach bylo pytanie czy przysylac probki:laugh2:

i ja napsialam, ze tak :tak: pewnie tak jak wiekszosc z nas :tak:

w sumie to w tych 2 walizeczkach ze szpitala bylo wiecej papieow niz probek :baffled:

Ja też nic nie dostałam:-(
Kasiad, jak Twoja Oliwka miała te takie suche placki na skórze od skazy białkowej to smarowałaś je czymś??Ja Tosię natłuszczam mleczkiem z Hippa, ale wydaje mi się, że to za mało. Dzisiaj jej Bephantenem te miejsca posmarowałam:confused:

Ja też nic nie dostałam:-(
Kasiad, jak Twoja Oliwka miała te takie suche placki na skórze od skazy białkowej to smarowałaś je czymś??Ja Tosię natłuszczam mleczkiem z Hippa, ale wydaje mi się, że to za mało. Dzisiaj jej Bephantenem te miejsca posmarowałam:confused:

Oliwce wyszły te placki dopiero 3 dni temu, wczesniej były tylko krosty. Smaruje je balsamem Nivejki, ale pewnie Bepanten to lepszy pomysł :tak:

a my dostalismy masc chłodzaca która ma za zadanie nawilzyc skóre
100 g 5 zł
sama poprosiłam bo kumpela mi podpowiedziała i recepte na masc posladkowa bo bepanten wychodzi znacznie drozej a ta masc takze 100g 5 zł

Ja Wam troszke zazdroszcze,ze mozecie juz dawac malenstwom rozne smakołyki.Ja jeszcze poczekam,zreszta kondziorek nie ma jeszcze 3 miesiecy:tak:.

Na takie ozne suche miejsca np. po skazie bialkowej rewelacyjny jest krem BALNEUM. do kupienia w aptece za jakies 18 zl. polecam bo sama na sobie go uzywalam:tak:

reklama
ja uzyłam oilatum przy skazie białkowej na te podraznione kolanka łokcie i policzka, 3 razy dziennie smarowałam Zosia ma teraz śliczną buzinkę wszystko zeszło:-)
A co do tych próbek to w szpitalu dostalismy 2 walizeczki niebieska i rózową z próbkami, gazetkamii ksiązeczkami:-) i niedawno nam przyszła ksiązeczka taki poradnik zywieniowy +próbka mleczka modyfikowanego bebilon 2 i sliniaczek :tak: podobno cały rok maja cos nam wysyłac :-)

Do góry