reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Heheh no nie.... ten proszek nie jest w Kredensie :))) Poklikaj na inne podstrony, on jest w POLECAMY ale rzeczywiście wyglada jakby był z Kredensu :D

u nas w oszołomie w sklepie ze zdrowa zywnoscia cuda wianki:tak:
No własnie tak mi sie przypomniało,że tam chyba nabiał też mają.A wczoraj byłam i sok kupowałam.:-DOstatnio kupiłam Kubusiowi ciasteczka pszenne i wsuwa,że aż.:tak:

Alme też juz poszukaam,może zajedziemy ,jak u nas nic nie będzie.
Tylko,czy Kuba nie będzie uczulony,no ale trzeba sprawdzić.Masełko,by sie przydało na kanapeczki i ser żółty.

No, musisz sprawdzić Rozalka, czy Kuba nie będzie uczulony, ale uczulenie na kozie białko zdarza się chyba bardzo rzadko :confused:
No dokładnie,a poza tym Kuba mi wyrasta i niektóre produkty,które uczulały wcześniej,teraz juz może.:tak:
Teraz ma w miarę ładną skórkę(kilka tam małych krostek tylko),więc łatwo będzie wytropić ,czy na coś jest uczulony.
No dobra dziś ruszam na poszukiwanie nabiału koziego,może znajde ser lub twaróg.:tak:
A jak Oliwka po tych pysznościach?

reklama
O widze ,ze Alma jest na topie:tak:;-)
Ja tez tam kupuje a własciwie ciagle od 2 miesięcy zamawiam zakupy przez internet. Za 150 zł mam dowóz gratis i to na umowiona godzine. :-) Mozna powiedziec ze sie uzalezniłam -to takie wygodne zamówic sobie zakupy na 16-wracam ze spacerku z małą a za chwile puka pan z zakupami-zyskuje czas i nerwy bo nie musze sie przepychac z wózkiem po sklepie ani niesc ciezkich zakupów:-)
I niegdy sie nie zawiodłam -zawsze przywoza mi wszystko bardzo ładne:tak:

Do góry