reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Cholera, pediatra powiedział żebym kupiła Zosi taką witaminową odżywkę ovomaltina ale nigdzie nie mogę tego kupić, nikt nie wie o co chodzi, to podobno taki napój kakao podobny, patrzymal na necie to ktos tam pisał że kupił w Szwajcarii ...może Wy słyszałyscie o czymś takim?:confused:

reklama
takie cudo tez jest w niemczech OLIWIECZKA to jest napoj slodowy podobny do kakao i ma wlasnie jakies extra witaminy. jak pracowalam w restauracji to rzadko bo rzadko ale czasem ktos zamawial dla siebie albo dziecka.

znalazłam to cyt:Ovomaltinę polskie dzieci po wojnie dostawały w paczkach tzw. UNRRY, ni mi nie wiadomo o paczkach z RFN-u, ale to prawdopodobne, bo dzisiaj zaopatruję się w ta pychotkę wyłącznie tam (tzn. u odwiecznego wroga).
Jest to napój ze słodu chyba jęczmiennego (ale nie ma nic wspólnego z piwem)

takie cudo tez jest w niemczech OLIWIECZKA to jest napoj slodowy podobny do kakao i ma wlasnie jakies extra witaminy. jak pracowalam w restauracji to rzadko bo rzadko ale czasem ktos zamawial dla siebie albo dziecka.

Ale jesteście szybkie dziewczynki :-):-) wielkie dzięki za ta stronę z allegro :) tylko że tam wysprzedane , ale napisze maila może znowu ktos wystawi :)
Ja zanim bym to znalazła z moim netem, gdzie strona otwiera się 10 minut...koszmar:confused:
Jeszcze raz dzięki Susu Agusia i Irtasia, To jest pomoc :):tak:

reklama
Do góry