reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

no to na pewno nic mu nie jest. odetchnij dziewczyno i odpędz te myśli. kacper tez ma takie zapatrzenia sie w jeden punkt kilkosekundowe i wtedy go wołam i pochwili sie odwraca.

reklama
dziewczyny czy od alergii mozna miec powiekszone nmigdalki,czerwone gardlo
,nawracajace infekcje gardla? pytam nie dla siebie,dla szwagierki z 3latka,ktora non stop siorbie nosem,choruje,dodam ze mieszka w zagrzybialym mieszkaniu...irlandia;-)

Jakbyś zobaczyła moje migdałki to byś padła... Przez parę lat co 2 tygodnie angina, ile ja się nałykałam antybiotyków! I okazało się, że to alergia, teraz nadal zdaża mi się ropienie migdałów i to sygnał do kuracji alertekowej. Takie objawy jak opisujesz przy grzybie w domu to bardzo prawdopodobna alergia. Ale leki mało dadzą w takim otoczeniu, radzę wynieść się z tego grzyba puki nie ma przewlekłego wysiękowego zapalenia ucha środkowego, mój chrześniak lat 7 ma te cudo, szykuje się do założenia drenów do uszu, wycięcia migdała, ma astmę no i przed tym założeniem drenów ubytek słuchu w granicach 50% :-/.

a do Wojtaszka przypałetał sie wczoraj katar gigant i gorączka 38, w nocy sie wybudzał bo nosek zapchany ale dzis wcale goraczka mu nieprzeszkadza i raczkuje jak szlony - ledwo zapedziąłm go do spania :)

kurde martwie sie bo u Mai na górnej jedynce zauważyłam ze tak jakby miała odbite szkilwo i dziąsło zakrwawione było czyżby sie uderzyła upadła i nie płakała? cholera nawet nie wiem kiedy to sie stało rano czyściłyśmy zęby i było wszystko ok. dobrze ze jedziemy do Polski to pójde z nia do dentysty niech zobaczy co i jak bo siedze i rycze

nIE RYCZ zANIA, TE ZABKI I TAK JAK U REKINA,wymienia sie na nowe;-)szkliwo tez sie odbuduje.Ciesz sie ze nie wybila sobie calego,bo bylaby jak z teledysku kazika, dziewczyna bez zeba na przedzie. A tak jest tylko dziewczynką bez szkliwa... luz Zania. bedzie w porzo. ja tez musze isc do dentyszty,tylko moja nie otworzy japy,wiec nie wiem jak to zorganizowac...

zania - nato modrze pisze, a szkliwko moze troszke sie wykruszyło jak mała cos gryzła np szczebelki łóżecza lub cos tam innego. Dentysta na 100% cos poradzi :) a jak nie to daj sygnał dam Ci namiary na super dentyste w wawie (uratowali tam zabki mego mezunia)

Zania, glowka do gory:tak: tak jak dziewczyny pisza, to mleczne zabki,wiec nie jest az tak zle, a jak pojdziesz do dentysty na pewno pomoze, albo zaradzi co robic,zeby z treszta zabkow tak sie nie dzialo:tak:

ja nie chodze, ale tato meza to dentysta( choc juz na eeryturze, wiec do paszczy regularnie zaglada(jak mu sie to udaje:-D nie wiem,czy sama odwazylabym sie isc z chlopakami do gabinetu, wydaje mi sie,ze to troszke za duzo tresu, ale mozna przeciez isc i popytac o pielegnacje, czy jak to w przypadku Zani jest o to szkliwo:tak:

reklama
nO Z mAJA BYM POSZLA BO MA MALA PLAMKE BIALA NA ZABALKU,BOJE SIE ZEBY TO NIE BYLY POCZATKI PROCHNICY WRR,MYJEMY ZABKI PASTA,ALE NIE SPOSOB UCHRONIC OD WSZYSTKIEGO. Majka ma 8 ząbkow a chyba ida 2 kolejne,cos tam przeswituje,poza tym leje jej sie slina, jak z wodospadu;-)

Do góry