reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

no to na pewno nic mu nie jest. odetchnij dziewczyno i odpędz te myśli. kacper tez ma takie zapatrzenia sie w jeden punkt kilkosekundowe i wtedy go wołam i pochwili sie odwraca.

reklama
dziewczyny czy od alergii mozna miec powiekszone nmigdalki,czerwone gardlo
,nawracajace infekcje gardla? pytam nie dla siebie,dla szwagierki z 3latka,ktora non stop siorbie nosem,choruje,dodam ze mieszka w zagrzybialym mieszkaniu...irlandia;-)

Jakbyś zobaczyła moje migdałki to byś padła... Przez parę lat co 2 tygodnie angina, ile ja się nałykałam antybiotyków! I okazało się, że to alergia, teraz nadal zdaża mi się ropienie migdałów i to sygnał do kuracji alertekowej. Takie objawy jak opisujesz przy grzybie w domu to bardzo prawdopodobna alergia. Ale leki mało dadzą w takim otoczeniu, radzę wynieść się z tego grzyba puki nie ma przewlekłego wysiękowego zapalenia ucha środkowego, mój chrześniak lat 7 ma te cudo, szykuje się do założenia drenów do uszu, wycięcia migdała, ma astmę no i przed tym założeniem drenów ubytek słuchu w granicach 50% :-/.

a do Wojtaszka przypałetał sie wczoraj katar gigant i gorączka 38, w nocy sie wybudzał bo nosek zapchany ale dzis wcale goraczka mu nieprzeszkadza i raczkuje jak szlony - ledwo zapedziąłm go do spania :)

kurde martwie sie bo u Mai na górnej jedynce zauważyłam ze tak jakby miała odbite szkilwo i dziąsło zakrwawione było czyżby sie uderzyła upadła i nie płakała? cholera nawet nie wiem kiedy to sie stało rano czyściłyśmy zęby i było wszystko ok. dobrze ze jedziemy do Polski to pójde z nia do dentysty niech zobaczy co i jak bo siedze i rycze

nIE RYCZ zANIA, TE ZABKI I TAK JAK U REKINA,wymienia sie na nowe;-)szkliwo tez sie odbuduje.Ciesz sie ze nie wybila sobie calego,bo bylaby jak z teledysku kazika, dziewczyna bez zeba na przedzie. A tak jest tylko dziewczynką bez szkliwa... luz Zania. bedzie w porzo. ja tez musze isc do dentyszty,tylko moja nie otworzy japy,wiec nie wiem jak to zorganizowac...

zania - nato modrze pisze, a szkliwko moze troszke sie wykruszyło jak mała cos gryzła np szczebelki łóżecza lub cos tam innego. Dentysta na 100% cos poradzi :) a jak nie to daj sygnał dam Ci namiary na super dentyste w wawie (uratowali tam zabki mego mezunia)

Zania, glowka do gory:tak: tak jak dziewczyny pisza, to mleczne zabki,wiec nie jest az tak zle, a jak pojdziesz do dentysty na pewno pomoze, albo zaradzi co robic,zeby z treszta zabkow tak sie nie dzialo:tak:

ja nie chodze, ale tato meza to dentysta( choc juz na eeryturze, wiec do paszczy regularnie zaglada(jak mu sie to udaje:-D nie wiem,czy sama odwazylabym sie isc z chlopakami do gabinetu, wydaje mi sie,ze to troszke za duzo tresu, ale mozna przeciez isc i popytac o pielegnacje, czy jak to w przypadku Zani jest o to szkliwo:tak:

reklama
nO Z mAJA BYM POSZLA BO MA MALA PLAMKE BIALA NA ZABALKU,BOJE SIE ZEBY TO NIE BYLY POCZATKI PROCHNICY WRR,MYJEMY ZABKI PASTA,ALE NIE SPOSOB UCHRONIC OD WSZYSTKIEGO. Majka ma 8 ząbkow a chyba ida 2 kolejne,cos tam przeswituje,poza tym leje jej sie slina, jak z wodospadu;-)

Do góry