reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

nO Z mAJA BYM POSZLA BO MA MALA PLAMKE BIALA NA ZABALKU,BOJE SIE ZEBY TO NIE BYLY POCZATKI PROCHNICY WRR,MYJEMY ZABKI PASTA,ALE NIE SPOSOB UCHRONIC OD WSZYSTKIEGO. Majka ma 8 ząbkow a chyba ida 2 kolejne,cos tam przeswituje,poza tym leje jej sie slina, jak z wodospadu;-)

plamki moga byc trez od zeli na zabkowanie:baffled:

reklama
Czy wasze maluszki też tak okropnie zgrzytają zębami :confused: Jejku strasznie to "brzmi" :szok: A mam stresa bo mąż jest z tych zgrzytających w nocy, nie zawsze ale jednak, np jak jest zmęczony bardzo... aż ma szkliwo zjechane :dry:I teraz nie wiem czy iść do lekarza czy to normalne odkrywanie przez małego nowości w swojej buźce :sorry2:

Jasio nie zgrzyta bo nie da sie dwiema dolnymi jedynkami zgrzytac :-D
Co do dentysty to slyszalam ze jak dziecko ma jzu kilka zebow (kilka czyli tak z 8 mniej wiecej albo i wiecej) to mozna isc zeby dentysta rzucil okiem i sprawdzi lczy sa dorbze osadzone w szczece. Choc nawet jakby byly zle osadzone to pewnie nic sie nie poradzi. :baffled:

Sönni tez zgrzyta od jakiegos czasu. Ale wydaje mi sie,ze to normalne, w koncu nagle pojawia sie cos w buzce to trzeba wyprobowac do czego sluzy i po co sie to tam ma;-)Staram sie mu tlumaczyc,ze to nie zdrowe,ale sie ze mnie smieje:-D:angry: Ale ostatnio dalam mu kawalek zwyklej skory i zamiast zgrzytania gryzie sobie ja i na niej zabki cwiczy.:tak:

kacper tez zgrzytał, ale juz przestał i w sumie mnie to nie martwilo, a raczej draznilo. mysle, ze za chwile to minie jak sie nacieszy swoją mocą:-D

No to mnie uspokoiłyscie :-) Myślałam że ma po tatusiu ten głupi nawyk...

Moja tez zgrzytala,ale juz jej to nie rajcuje.
Mamy za to inny problem,jakos tak dziwnie dzis oddychala po poludniu.nawet nie umiem opisac.moglabym porownac do ziewania,czasem jak sie chce ziewnac ,ale nie wychodzi...moze byla baaaardzo zmeczona,niskie cisnienie..jesc kaszki tez nie chciala,obiadu tez nie bardzo,ale mleko popila jak zwykle.sama nie wiem.oszla spac godzine wczesniej.

reklama
nato pewnie Maja miała dziś gorszy dzień, nie martw się będzie dobrze:)

aha miałam Wam napisać ze Maja ma całe ząbki :) cos mi sie przewidziało z tym szkliwem heheh ale sie ciesze nie macie pojęcia tylko krew miała na dziąsłach następnego dnia ale ząbki całe

Do góry