moze i faktycznie mialo to wpływ, bo jednak bardz wcześnie stanał, a ciałko jesczze nie gotowe do takich wyczynow. ale z drugiej strony patrząc to jeśli stanał to moze jednak było gotowe w jakims stopniu. i znow kolejny przykład: inny synek stał sztywno na nozkach jak mial niecałe 4 mce i dzis nie ma z tego tytułu zadnych kłopotow. takze moze byc tak, ze jednemu zaszkodzi, a drugiemu nie. czyli tak jak w zyciu
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Kacperku a jak tam spawy związane ze skórką synka, skończyły sie problemy?
Żania7
mama kochanych urwisków
madlen bez przesady
madlen wiadomo, ze jak nam cos do głowy wejdzie to jakos dziwnie długo w niej siedzi i jak tylko nam podpasuje zachowanie maluszka, jakies gesty, cokolwiek to zaraz nam to nasze zakodowanie sie budzi i strach gotowy. chyba olus nie zamysle sie na długo? takie chwilowe zamyslenia to normalne.
kiedys kacperku mialam poszukac gazete, w ktorej czytałam o azs, ale nie moge jej znaleźć, wiec pewnie przepadło. a naprawdę ciekawy artykuł o tym był, ale coz, na pewno jeszcze w jakies gazecie sie pojawi.
kiedys kacperku mialam poszukac gazete, w ktorej czytałam o azs, ale nie moge jej znaleźć, wiec pewnie przepadło. a naprawdę ciekawy artykuł o tym był, ale coz, na pewno jeszcze w jakies gazecie sie pojawi.
dziewczyny czy od alergii mozna miec powiekszone nmigdalki,czerwone gardlo
,nawracajace infekcje gardla? pytam nie dla siebie,dla szwagierki z 3latka,ktora non stop siorbie nosem,choruje,dodam ze mieszka w zagrzybialym mieszkaniu...irlandia;-)
,nawracajace infekcje gardla? pytam nie dla siebie,dla szwagierki z 3latka,ktora non stop siorbie nosem,choruje,dodam ze mieszka w zagrzybialym mieszkaniu...irlandia;-)
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
nie wiem jak to jest u dzieci ale ja jako alergik na pylenie drzew mam ca ły czas katar i zaczerwienione gardło, ale najlepiej skonsultowac to z alergologiem bo 3latek juz moze miec taesty.dziewczyny czy od alergii mozna miec powiekszone nmigdalki,czerwone gardlo
Gdzies ogladałam program o zagrzybionych mieszkaniach i podobno sa szkodliwe i ludzie przy nich choruja.
nato - jasne, ze grzyby szkodza, wilgoc, stęchlizna to masakra dla zdrowia dorosłego, a co dopiero dla dziecka. ta twoja szwagierka musi koniecznie cos zrobic z mieszkaniem, bo z tego grzyba to naprawdę pozniej mogą sie rozwinąć gorsze chorobska.
reklama
Podziel się: