reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

moze i faktycznie mialo to wpływ, bo jednak bardz wcześnie stanał, a ciałko jesczze nie gotowe do takich wyczynow. ale z drugiej strony patrząc to jeśli stanał to moze jednak było gotowe w jakims stopniu. i znow kolejny przykład: inny synek stał sztywno na nozkach jak mial niecałe 4 mce i dzis nie ma z tego tytułu zadnych kłopotow. takze moze byc tak, ze jednemu zaszkodzi, a drugiemu nie. czyli tak jak w zyciu:-D

reklama
a ja si troche martwie bo Olek niekiedy sie tak jakby zamysli, juz ewula pisala o tym i troche nie daje mi spokoju to ze to moze byc objaw padaczki

madlen wiadomo, ze jak nam cos do głowy wejdzie to jakos dziwnie długo w niej siedzi i jak tylko nam podpasuje zachowanie maluszka, jakies gesty, cokolwiek to zaraz nam to nasze zakodowanie sie budzi i strach gotowy. chyba olus nie zamysle sie na długo? takie chwilowe zamyslenia to normalne.

kiedys kacperku mialam poszukac gazete, w ktorej czytałam o azs, ale nie moge jej znaleźć, wiec pewnie przepadło. a naprawdę ciekawy artykuł o tym był, ale coz, na pewno jeszcze w jakies gazecie sie pojawi.

dziewczyny czy od alergii mozna miec powiekszone nmigdalki,czerwone gardlo
,nawracajace infekcje gardla? pytam nie dla siebie,dla szwagierki z 3latka,ktora non stop siorbie nosem,choruje,dodam ze mieszka w zagrzybialym mieszkaniu...irlandia;-)

dziewczyny czy od alergii mozna miec powiekszone nmigdalki,czerwone gardlo
,nawracajace infekcje gardla? pytam nie dla siebie,dla szwagierki z 3latka,ktora non stop siorbie nosem,choruje,dodam ze mieszka w zagrzybialym mieszkaniu...irlandia;-)
nie wiem jak to jest u dzieci ale ja jako alergik na pylenie drzew mam ca ły czas katar i zaczerwienione gardło, ale najlepiej skonsultowac to z alergologiem bo 3latek juz moze miec taesty.
Gdzies ogladałam program o zagrzybionych mieszkaniach i podobno sa szkodliwe i ludzie przy nich choruja.

nato - jasne, ze grzyby szkodza, wilgoc, stęchlizna to masakra dla zdrowia dorosłego, a co dopiero dla dziecka. ta twoja szwagierka musi koniecznie cos zrobic z mieszkaniem, bo z tego grzyba to naprawdę pozniej mogą sie rozwinąć gorsze chorobska.

reklama
szerlock podniosłaś mnie na duch mam nadzieje, że to tylko moje urojenia narazie nic niepokojącego nie zaobserwowałam, zamyślał się raczej tak na kilka sekund, mam nadzieje że nic mu nie jest

Do góry