reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co najlepiej nosić po porodzie?

reklama
Tak daję radę, teraz mi bardzo pomagają chodzą codziennie do małej bo ja jeszcze nie mogę
Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie Maluszka lub ogólnie to pisz na forum, na pewno będzie mnóstwo osob chętnych Ci odpowiedzieć na nie, bo co jedna osoba to inna historia, także na bank są tutaj Mamy wcześniaków.

A to, że ktoś czasami coś niemiłego napisze, to pewnie z nerwów lub martwienia się o Ciebie i Twoją sytuację ;)

Czy lekarze mówili dlaczego doszło do wcześniejszego porodu ?

Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie Maluszka lub ogólnie to pisz na forum, na pewno będzie mnóstwo osob chętnych Ci odpowiedzieć na nie, bo co jedna osoba to inna historia, także na bank są tutaj Mamy wcześniaków.

A to, że ktoś czasami coś niemiłego napisze, to pewnie z nerwów lub martwienia się o Ciebie i Twoją sytuację ;)

Czy lekarze mówili dlaczego doszło do wcześniejszego porodu ?
Nic nie powiedzieli a szczerze nawet zapomniałam o to zapytać

Cieszę się że zdecydowałaś się zatrzymać dziecko. Życzę dużo zdrowia Liliance. Teraz już czasu się nie cofnie. Trzeba być dobrej myśli że jest silna i wszystko z nią będzie dobrze

Super, że Lilianka ma się dobrze mimo młodego wieku ciąży. Czy lekarze mówili, co mogło spowodować przedwczesny poród?
Dobrze, że jednak powstała między wami więź. Nie chciałam pisać tego typu rzeczy... ale może za 10 lat zdecydowałabyś się zostać mamą i wtedy wyczekując upragnionego dziecka przypomniałabyś sobie, że gdzieś po świecie chodzi jego siostra i nawet nie będą mieli szansy się poznać bo np rodzina nie pozwala. Początki mogą być bardzo ciekawe, ale też i ciężkie, ale spokojnie potem moje dzieci głownie spały :) Mówię tak na przyszłość, jak już Lilianka będzie z wami w domku. Jeśli dalej będziesz korzystać z forum to fajnie gdybyś się podpięła teraz pod jakieś Listopadowe mamy 2022 i one Cię pokierują w Twoich pierwszych krokach jako mamy. No i tam będzie was garstka więc wasza historia będzie troszkę bardziej prywatna :) Gratuluję. Daj znać koniecznie, za pare tygodni/miesięcy, jak już wyjdziecie razem ze szpitala.

reklama
Do góry