Owulacja
Fanka BB :)
Mnie się kp nie udało, ale zawsze warto spróbowaćNie tyle dziwie, co ciekawie i biorę dla siebie - mam nadzieje, ze się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie się kp nie udało, ale zawsze warto spróbowaćNie tyle dziwie, co ciekawie i biorę dla siebie - mam nadzieje, ze się uda
Ja nie wiem czy cc nie będzie i nie wiem jak to wplynie na karmienie. No ale to chyba nie to miejsceMnie się kp nie udało, ale zawsze warto spróbować
Może być trudniej, ale da się kp po CCJa nie wiem czy cc nie będzie i nie wiem jak to wplynie na karmienie. No ale to chyba nie to miejsce
Ja cisnęłam jakieś 2 lata KPI, także jak się nie da KP, to jest właśnie KPIJa nie wiem czy cc nie będzie i nie wiem jak to wplynie na karmienie. No ale to chyba nie to miejsce
Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie Maluszka lub ogólnie to pisz na forum, na pewno będzie mnóstwo osob chętnych Ci odpowiedzieć na nie, bo co jedna osoba to inna historia, także na bank są tutaj Mamy wcześniaków.Tak daję radę, teraz mi bardzo pomagają chodzą codziennie do małej bo ja jeszcze nie mogę
Bardzo dziękuję za tą wskazówkęI jeszcze Ci zdradzę taki sekret, bo może Ci na tym zależy jak będziesz karmiła piersią to duża szansa że szybciej wrócisz do wagi sprzed ciąży i Twój organizm szybciej dojdzie do siebie
Nic nie powiedzieli a szczerze nawet zapomniałam o to zapytaćJakbyś miała jakieś pytania odnośnie Maluszka lub ogólnie to pisz na forum, na pewno będzie mnóstwo osob chętnych Ci odpowiedzieć na nie, bo co jedna osoba to inna historia, także na bank są tutaj Mamy wcześniaków.
A to, że ktoś czasami coś niemiłego napisze, to pewnie z nerwów lub martwienia się o Ciebie i Twoją sytuację
Czy lekarze mówili dlaczego doszło do wcześniejszego porodu ?