Asiaxz
Fanka BB :)
Jak tam u Was kiedy wychodzisz do domu? Jak czuje się Lila?Nie wiem co mogło spowodować tak wczesny poród a lekarze nic nie powiedzieli, oczywiście bardzo dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam u Was kiedy wychodzisz do domu? Jak czuje się Lila?Nie wiem co mogło spowodować tak wczesny poród a lekarze nic nie powiedzieli, oczywiście bardzo dziękuję
Widziałaś się już z córeczką ?Nie wiem co mogło spowodować tak wczesny poród a lekarze nic nie powiedzieli, oczywiście bardzo dziękuję
Gdy się urodziła miała 1200A ile waży Lilianka? Mówisz, że dziadkowie pomagają, rozumiem, że to Twoi rodzice stanęli na wysokości zadania?
Przy kp się chudnie, ale wiadomo, dietę rozsądną trzeba też zachować. Mam znajomą, którą tak przy kp ciągnie do słodkiego, że nie ma co się dziwić, że waga idzie w drugą stronę. Plus często przy takim maluszku się je nieregularnie, więc to też ma wpływ.
Bardzo dziękuję za te słowa, dziadkowie zareagowali spokojnie porozmawialiśmy o tym i co będzie a ojciec pisał, że pokochał ale się zobaczy. Na szczęście mam chłopaka, który mnie wspiera i poczuł się jak ojciec więc mam nadzieję że już wszystko będzie w porządku.@xXc0r4l1n3Xx
Piszę w swoim imieniu : szczerze - Przepraszam
Nie spodziewałam się że zmienisz zdanie .
Gdy przeczytałam twój wpis, że jej nie oddajesz - łzy mi poleciały, normalnie się rozpłakałam.
To cudowne, że się jej nie wyżekłaś, że ojciec ją pokochał, że dziadkowie chcą pomóc.
Nie do końca teraz wszystko ogarniam i pamiętam, bo wydawało mi się że pisałaś gdzieś, że ukrywałaś ciążę, a tu piszesz że dziadkowie szukają już informacji.
Jaka była reakcja ?
Tu nie musisz odpisywać, to akurat może być twoja prywatna sprawa i zrozumiem.
Nie mniej- naprawdę zaskoczyłaś mnie dziewczyno i życzę wam dużo sił i zdrowia ❤
Bardzo dziękujęUrodziłam w 26tc. Moja córeczka przeżyła. Gdybyś chciała o coś zapytać, możesz nawet pisać prywatnie.
Bardzo dobrze, wyszłam wczoraj a Lila czuje się bardzo dobrze, dużo jeJak tam u Was kiedy wychodzisz do domu? Jak czuje się Lila?
Tak dzisiaj byłam u niej, jest taka delikatna że bałam się jej dotknąćWidziałaś się już z córeczką ?
Mi też coś tu śmierdzi1200 w 26 tyg.? Wow. I nic kompletnie jej nie dolega? Przecież to skrajny wcześniak.