reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co na obiad.....?

reklama
U nas dzisiaj spaghetti bolognese, a Sara ma sloiczek - rybe z tagliatelle i brokulami :tak::-)

Jutro chce zrobic zupe ogorkowa i na drugie placki ziemniaczane :tak:

O, Bedytka, nastepne fajne danie - podaj przepis na to leczo z patisonow :tak::-)

U nas dzisiaj ogorkowa z wczoraj, a na drugie kotlety z piersi, ziemniaki i surowka coleslaw :-):tak:

ja dzis bede robic rybke - najpier ja umarynuje a pozniej moze zapieke w bialym winie ?:D

ps. Sandra odstaw w koncu Sarunie od tych sloiczkow:D:D

co do bolognese to u nas Szantuska je uwielbiaaaaaaa :D

w końcu dzisiaj były naleśniki, dla mnie z szynką i serem żółtym a dla reszty z twarogiem na słodko:tak:
jutro: roladki wieprzowe małe ziemniaczki i kapusta czerwona, no i jeszcze krupniku nagotuję Ali na zaś;-)

Sandra odstaw w koncu Sarunie od tych sloiczkow:D:D
co do bolognese to u nas Szantuska je uwielbiaaaaaaa :D
Sara tez lubi bolognese, ale to bylo z fixu :-p wiec sloiczek zdrowszy :tak::-)
No i wiem Domisko, ze Sara podziubie np. kotleta schabowego czy jakas zapiekanke i nic nie zje, a tak sloiczek wcina :tak: Ale wiekszosc naszych dan je - sloiczek tak srednio 1-2 razy w tygodniu dostaje :tak::-)

Bedytko, ale mi ochoty na roladki zrobilas, mniammm! :-D:laugh2::-D

U nas dzisiaj kebab wieprzowy domowej roboty w bulce z salatkami :-):-):tak:

reklama
mmmmmmtakiego kebabka tez bym zjadla :D:D:D:D i roladki mniam mniam :D musze tez cos dobrego na dzis przyszykowac tylko co..? eee pewno kurczaczka zrobie jakies warzywa i tyle:p
nie mam weny tworczej dzis hihihii :D

Do góry