kruszki
Fanka BB :)
nie mozna!!Tak odchodząc troszke od tematu, wie któraś z Was czy można w ciaży korzystac z sauny??
chetnie bym sie wybrala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mozna!!Tak odchodząc troszke od tematu, wie któraś z Was czy można w ciaży korzystac z sauny??
chetnie bym sie wybrala.
...albo nawilżany papier toaletowy Velvet. Mają taki wynalazek. W zasadzie jest to bardzo podobne do chusteczek.Spraw sobie chusteczki nawilżane, takie dla dzieci i nimi się wycieraj. Ja miałam dwa razy infekcje dróg moczowych w ciąży i potem zaczęłąm korzystać właśnie z takich chusteczek zamiast papieru - infekcje się już nie pojawiły więcej
Powiedzcie mi, czy Clotrimazol mogę używać? na ulotce niby jest napisane, że po konsultacji z lekarzem, ale tak na każdym leku piszą... coś mnie zaczyna swędzieć, nie chcę żeby się pogorszyło a wizytę dopiero mam 16 marca...