reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co lubicie w seksie? :)

Ja najbardziej lubie tą bliskość i czułość mojego męża. Mieliśmy taki okres, że się nam to znudziło.... Wtedy z odsieczą przyszły różne zabawki i gadżety ;) Osobiście polecam jadalną bieliznę. Facetów strasznie to kręci :p:p

reklama
Ja uwielbiam seks, bo lubie sprawiać przyjemność partnerowi. Najlepszy jest taki, gdy wiem że jesteśmy sami. W miejscach gdzie nie musimy sie hamować i uciszać. Najlepiej wieczorem, po prysznicu...

Wszystko 😄 Mój mąż to mój pierwszy facet w łóżku. Seksu zakosztowałam po 30'tce. I nieraz jest tak, że to ja chcę bardziej niż on. Mąż oczywiście zadowolony, bo nigdy nie odmawiam gdy jego najdzie ochota ale ja i tak chciałabym dużo częściej. Może to kwestia tego że dochodzę za każdym😏 razem dlatego TAK mi się to podoba

Od 6 miesięcy seks mi tylko przeszkadza i uważam go za stratę czasu 🤨ale dawniej uwielbiałam po prostu tą bliskość , romantyzm i klimat oraz zadowolenie mężczyzny po wszystkim 🥰orgazm jest spoko ale nie najważniejszy

Co najbardziej lubicie w seksie?
Za co najbardziej lubicie seks?
Co Was najbardziej podnieca?
Co daje Wam największą przyjemność?

Wydaje mi się, że większość ludzi za cel seksu uważa orgazm, a ja lubię pieścić się i pieścić, nawet gdyby finiszu miało nie być :p
Pieszczoty stóp, mineta

reklama
Ja się ostatnio zniechęcam do sexu bo Partner przy każdym razem namawia do sexu analnego.. przy samych pieszczotach ciągle to tego darzył, odrazu ochota znika i tylko był przymusowy sex z mojej strony.

Do góry