reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co lubicie w seksie? :)

oczywiście bliskość, przyjemność, dla zdrowia również, można wymieniać i wymieniać, u mnie dużo lepszy seks i bardziej spontaniczny odkąd stosuję belarę, tabletki anty; wcześniej to takie wszystko bardziej kontrolowane, stresowe czasem, teraz jest o wiele przyjemniej i częściej ;)

Ja przy tabletkach anty nie miałem w ogóle ochoty na nic. Nawet jak patrzyłam na swojego to mnie coś trafiało :D

reklama
może po prostu były źle dobrane jeśli myślisz, że to przez tabletki. U mnie z libido nie miałam problemu. Kwestia organizmu, który też się musi przyzwyczaić do tabletek. U mnie dodatkowo objawy pms zniknęły, więc to też dla mnie dodatkowy plus. Na jakiś wyjazd się wybierzcie, wakacje w końcu. Czasem zmiana otoczenia dobrze robi :)

może po prostu były źle dobrane jeśli myślisz, że to przez tabletki. U mnie z libido nie miałam problemu. Kwestia organizmu, który też się musi przyzwyczaić do tabletek. U mnie dodatkowo objawy pms zniknęły, więc to też dla mnie dodatkowy plus. Na jakiś wyjazd się wybierzcie, wakacje w końcu. Czasem zmiana otoczenia dobrze robi :)
ja tabletki w ciągu 4 lat zmieniłam 5 razy, ostatnie jakie brałam do lesine i prócz tego, że moje libido było na minusie wszystko grało :D odstawiłam tabletki i sama siebie nie poznaje haha :D
Także ja już tego problemu nie mam

Jeśli masz problem z libido, wypróbuj sobie tabletki libido therapy. Brałam je jak stosowałam antykoncepcję i moje libido wróciło do normy :)

Nie wiem o jakich piszesz, ale libido therapy na pewno placebo nie jest. Sprawdziłam sobie skład tych tabletek przed kupieniem i w sobie mają bardzo wiele składników, które mają naukowo udowodnione działanie polepsające libido. Tabletki antykoncepcyjne zmniejszały u mnie libido, libido therapy powiekszało.Tak więc wszystko się wyrównało.

O ile nie masz zaburzeń hormonalnych to wydaje mi się,ze problem jest w rutynie Która może dopaść nawet najbardziej udane małżeństwo. Jak jesteście ze sobą 5-10-15 lat to bardzo łatwo jest stracić ochotę na seks. Warto jest próbować nowych rzeczy. Libido therapy jak najbardziej można brać w sytuacjach jak bierze się tabletki hormonalne ale również i jak się ich nie bierze. Sama brałam ponieważ straciłam ochotę na seks z powodu tabletek hormonalnych .Ale na innym forum wyczytałam, że dziewczyny brały jak po prostu przestały odczuwać napięcie seksualne.

reklama
Do góry