reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co już umiem - mamy dzielą się swoimi radościami

Dominiś podnosi się do pozycji siedzącej trzymany za rączki- uwielbia to chichra się wówczas na głos, podnosi główkę leżąc na brzuszku, nie lubi jednak tej pozycji i za chwilę protestuje co za tym idzie główka jest krótko w górze. Ostatnio odkrył ,że ma rączki, łapie grzechotke i zabawki na macie edukacyjnej- jeszcze dosyć nieporadnie.

reklama
Amelcia takze podciagana za raczki siada ale musze ja podtrzymywac i jest ciagla awantura bo moje dziecko nie chce juz lezec chce zeby mama brala choc na kolana w poycji siedzacej :crazy: ale jest na to jeszcze za mala. A raczkami macha jak szalona dzis o malo mi oka nie wydlubala:szok: Zabawek jeszcze do raczki nie bierze:( i nie smieje sie glosno ale za to do wszytkich sie usmiecha i tak pieknie ze mna rozmawia a jak sie jej cos nie podoba to sie ze mna kluci:tak:

mój chłopanio uśmiech się jak szalony gdy udaje że się z nim boksuje oraz gdy łaskocze go po policzku ,pare razy śmiał się w głos.
Ładnie podnosi główkę jak leży na brzuszku ,bardzo lubi wszystko oglądać z pozycji pionowej a jak mu się coś spodoba to wydaje jeden i ten sam specyficzny dżwięk ...zabawek jeszcze nie chwyta.

Hej mój maluszek już bardzo ładnie trzyma się na przedramionkach :-D Ślini się maksymalnie :-D

Robi fajne oczka i zainteresowaną minkę jak widzi coś ciekawegi :-)
IMG_3391.JPG

Kropecka Olek ma takiego orzełka na głowie jak Igi! :-D tzn. włosy w taki dzióbek nad czołem, no i kolejna super fotka :-)

Igi kilka dni temu zaczął się przewracać z plecków na brzuszek i z powrotem :-D próbuje się głośno śmiać, wie, jaki powinien być efekt, ale chyba nie może zaczaić techniki, bo na koniec pokasłuje :-D

reklama
Olek łapie do rączki różne przedmioty, śmieje się głośno i trzyma mocno głowę przy podnoszeniu do siedzenia. Uwielbiam go :)

Do góry