reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co już umiem - mamy dzielą się swoimi radościami

Dominiś podnosi się do pozycji siedzącej trzymany za rączki- uwielbia to chichra się wówczas na głos, podnosi główkę leżąc na brzuszku, nie lubi jednak tej pozycji i za chwilę protestuje co za tym idzie główka jest krótko w górze. Ostatnio odkrył ,że ma rączki, łapie grzechotke i zabawki na macie edukacyjnej- jeszcze dosyć nieporadnie.

reklama
Amelcia takze podciagana za raczki siada ale musze ja podtrzymywac i jest ciagla awantura bo moje dziecko nie chce juz lezec chce zeby mama brala choc na kolana w poycji siedzacej :crazy: ale jest na to jeszcze za mala. A raczkami macha jak szalona dzis o malo mi oka nie wydlubala:szok: Zabawek jeszcze do raczki nie bierze:( i nie smieje sie glosno ale za to do wszytkich sie usmiecha i tak pieknie ze mna rozmawia a jak sie jej cos nie podoba to sie ze mna kluci:tak:

mój chłopanio uśmiech się jak szalony gdy udaje że się z nim boksuje oraz gdy łaskocze go po policzku ,pare razy śmiał się w głos.
Ładnie podnosi główkę jak leży na brzuszku ,bardzo lubi wszystko oglądać z pozycji pionowej a jak mu się coś spodoba to wydaje jeden i ten sam specyficzny dżwięk ...zabawek jeszcze nie chwyta.

Hej mój maluszek już bardzo ładnie trzyma się na przedramionkach :-D Ślini się maksymalnie :-D

Robi fajne oczka i zainteresowaną minkę jak widzi coś ciekawegi :-)
IMG_3391.JPG

Kropecka Olek ma takiego orzełka na głowie jak Igi! :-D tzn. włosy w taki dzióbek nad czołem, no i kolejna super fotka :-)

Igi kilka dni temu zaczął się przewracać z plecków na brzuszek i z powrotem :-D próbuje się głośno śmiać, wie, jaki powinien być efekt, ale chyba nie może zaczaić techniki, bo na koniec pokasłuje :-D

reklama
Olek łapie do rączki różne przedmioty, śmieje się głośno i trzyma mocno głowę przy podnoszeniu do siedzenia. Uwielbiam go :)

Do góry