reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co już umiem - mamy dzielą się swoimi radościami

potrafie:
*trzymac glowke w gorze dos dlugo
*ostanio udalo mi sie pzrewrocic z pleckow na brzuszek:)
*pluc smokiem na odleglosc:p
*przybierac dziwne pozy w lozeczku:p mama znajduje mnie na poprzezk albo zakopana w polowie lozeczka pod kolderka
* najbardziej lubie rozmawiac z babcia i usmiechac sie dop wszytkich:)
* rozmawiac z moja karuzelka,
*obserwoawac wszytko do okola:)
* wykopywac spod pupy mokra pieluche kiedy mama wietrzy mi tyleczek:p
* bawic sie raczkami i przebierac paluszkami:) chyba zostane pianistka:)

reklama
yuppi! Igor odkrywa po co są rączki i zaczyna łapać zabawki, tylko Prosiaczek jest zaniedbywany, bo rączki są tylko dwie a on wisi po lewej :-D

Ostatnia edycja:
hej no to i ja pisze

podnosi sie trzymany za raczki do pozycji siedzacej

na brzuszku glowa wysoko , opiera sie na przedramionach i dlugo potrafi tak ja trzymac

smieje sie wesolo , na razie do kazdego:tak:

ladnie rozmawiamy sobie ,czasem nawet krzyczy na glos na mnie:-)

no to na razie tyle , czekam na dalsze postepy.:rofl2:

reklama
:-)
Moj Oskarek nauczyl sie dzis [przewracac z brzuszka na plecki.Az sam sie zdziwil jak wyladowal na pleckach, no i teraz juz nie chce na brzuszku lezec:tak:
I zaczyna reka siegac do mojej twarzy albo do zabawki ale jeszcze niebardzo mu wychodzi:-D

Do góry