reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co jeść w czasie karmienia piersią?

Bardzo fajny temat, przyda mi się jak już urodzę, chwilowo jeszcze 5 miesiąc :) Czytam tak sobie teraz dużo różnych stron (bo i czasu trochę mam) to się dokształcam i później pewnie jeszcze pójdę do lekarza tą swoją wiedzę cała skonfrontować :) Ostatnio odkryłam takiego bloga http://****************/wlasciwosci-owocow i zauważyłam, że sprzedają też wyciskarki - sądzicie, że soki też będą miały podobny wpływ na dzidziusia jak całe owoce?

reklama
Bardzo fajny temat, przyda mi się jak już urodzę, chwilowo jeszcze 5 miesiąc :) Czytam tak sobie teraz dużo różnych stron (bo i czasu trochę mam) to się dokształcam i później pewnie jeszcze pójdę do lekarza tą swoją wiedzę cała skonfrontować :) Ostatnio odkryłam takiego bloga terapiasokami-pl zauważyłam, że sprzedają też wyciskarki - sądzicie, że soki też będą miały podobny wpływ na dzidziusia jak całe owoce?

Kochane mamy a co robić kiedy nie daje rady odciągnąć mleka na zapas? Próby przystawiania małej w większej ilości nie działa. odciaganie na siłę też nie. Za dwa tyg muszę wyjechać na weekend i nie wiem co robić ;(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętam, że gdy wróciłam ze szpitala to mąż powitał mnie smażoną wątróbką (miałam słabe wyniki), zjadłam i nic Młodej nie było, miałam to szczęście ze córka była zdrowa jak rydz i nie miała żadnych problemów z brzuszkiem ani alergii, z synem już tak łatwo nie było :)

Do góry