reklama
Kupiłam wczoraj sobie mleko sojowe. Mam nadzieję, że mała nie jest uczulona na soję, bo znowu ją wysypie (podobno aż 90% dzieci uczulonych na białko krowie jest uczulone też na białko sojowe). Ale nie mam innej możliwości sprawdzenia jak tylko przez spożycie. Jak nie będzie uczulona to przynajmniej chociaż takie mleko czasem sobie wypiję. Mam nadzieję, że Oliwka znajdzie się wśród tych 10 %.
A właśnie - czy mleko kozie jest bezpieczne dla alergików na białka mleka krowiego Miałam zapytać w poradni laktacyjnej, ale zawsze zapomniałam, a teraz już tam nie chodzę, bo nie mam takowej potrzeby.
A właśnie - czy mleko kozie jest bezpieczne dla alergików na białka mleka krowiego Miałam zapytać w poradni laktacyjnej, ale zawsze zapomniałam, a teraz już tam nie chodzę, bo nie mam takowej potrzeby.
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Moja kuzynka miała ten problem , co Ty, Kasiad i piła mleka koziego bardzo duże ilości, ono jest inne niż krowie i jej dziecku nic nie było, co więcej inna koleżanka, która jest już dorosła i ma tą skazę, też może kozie pić, po krowim, to jest cała wysypana, a kozie toleruje!!
agusia9915
Matka wariatka
moja nie jest uczulona na soje
ja pije mleko sojowe naturalne, waniliowe i mąz kupił taki prodze co sie rozpuszcza i wychodzi mleko waniliowe- ale tym to sobie kawe zabielam uzywam jako smietanka w proszku
ja pije mleko sojowe naturalne, waniliowe i mąz kupił taki prodze co sie rozpuszcza i wychodzi mleko waniliowe- ale tym to sobie kawe zabielam uzywam jako smietanka w proszku
agusia9915
Matka wariatka
ja niewiedziałm ze jest czekoladowe ja taz chceJa dziś wypiłam cały litr mleka sojowego czekoladowego. Pycha! Jak narazie Oliwce nic nie jest. Krosty wychodzą nieraz po 3 dniach, ale już by wymiotowała myślę, więc powinno byc wszystko ok.
szkoda ze lodów sojowych nie robia a moze robia
agusia9915
Matka wariatka
Kasiad- a mozesz luknac jakiej furmy jest to mleko
ja mam alpro (wanilia i naturalne czekolady niet)
ja mam alpro (wanilia i naturalne czekolady niet)
reklama
Moje też jest z Alpro
Alpro soya -
Alpro soya -
Podziel się: