reklama
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja się NIE ODCHUDZAM!!! jestem narazie zadowolona z wagi- tylko 1,5 kg więcej niż przed ciążą, ale to chyba piersi:-) Co prawda brzuch mógłby być jędrniejszy, ale poczekam chwilę, bom za niedługo zapisujemy się ze Stasiem na basen dla niemowlaczków, to wtedy i ja coś poćwiczę!! A teraz idziemy upiec szarlotkę!!! Taką mam ochotę!!!
A ja się NIE ODCHUDZAM!!!
Ja też:-) . Na kontroli u gina 6 tygodni po porodzie ważyłam tyle, co przed ciążą, a od tego czasu jeszcze schudłam. Dopinam się już w większości spodni z dawnych czasów, jeszcze tylko mam trochę "zapasu" na bioderkach i na brzuszku, ale nic z tym nie robie. Jak tak dalej pójdzie, to będę sobie i tak musiała kupić mniejsze ubrania
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a ja wczoraj sobie zjadlam pierwszego loda po ciazy-magnum z migdalami Lailusi nic nie bylo a i mama szczesliwa! mniam!!!!!!!!!!!
co do brzuszkow to raz zrobilam tak przez przypadek, trzymalam na pol lezaco LAILE i pare razy sie podciagnelam jak do brzuszkow, chyba trzeba bedzie takie zabawy czesciej robic:-) ;-)
dzis w ramach sportu wymylam okna!
co do brzuszkow to raz zrobilam tak przez przypadek, trzymalam na pol lezaco LAILE i pare razy sie podciagnelam jak do brzuszkow, chyba trzeba bedzie takie zabawy czesciej robic:-) ;-)
dzis w ramach sportu wymylam okna!
widze ze nie tylko ja robie si szczuplejsza jak przed ciaza:-) niektore rzeczy mi sie robia nawet za duze, i o dziwo wchodze w rozmiar 36 ale to dziwne bo jem jak glupia.... chyba to karmienie piersia i noszenie mojego baczka tak mnie wykancza;-)
Ja wagowo też jestem taka jak przed ciążą- początkowo nawet ważyłam kilo mniej, ale juz się wyrównało. Ale za to jestem trochę szersza w biodrach niż przed ciążą. widzę to po spodniach. No i tez mam wiotki brzuch. Ale jakoś nie umiem się zmobilizować do ćwiczeń- rana po cesarce jeszcze czasami pobolewa-bardziej wewnątrz niż na zewnątrz i to mnie zniechęca:-) -taka mała wymówka...
Póki co to musiałam zmienić garderobę bieliźnianą- nowe biustonosze, bo piersi mam teraz duużo wieksze niż przed ciążą. niestety...:-( chociaż mój mąż twierdzi, że tak lepiej, to ja się z takimi cycorami gorzej czuję:-)
Póki co to musiałam zmienić garderobę bieliźnianą- nowe biustonosze, bo piersi mam teraz duużo wieksze niż przed ciążą. niestety...:-( chociaż mój mąż twierdzi, że tak lepiej, to ja się z takimi cycorami gorzej czuję:-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ratunku, mam awarie lewego cycka!!! Od wczoraj mnie boli, górna część piersi jest twarda i boli gdy dotykam. Masowałam ją ale niezbyt mocno, bo bolało, okładałam ciepłym okładem, ściągam laktatorem ale nic z niej nie chce lecieć, przystawiałam małą częściej niż zwykle do tej piersi ale to niewiele dało. CO ROBIĆ???
reklama
Podziel się: