reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
a u mnie-wciąż bez pomysłów:/
Lubiczanko mi tez pomyslow brakuje zrobilabym cos nowego,innego ale jakos pomyslow brak
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Lubiczanko mi tez pomyslow brakuje zrobilabym cos nowego,innego ale jakos pomyslow brak
I mnie też:-zawstydzona/y:, a tak bym coś pysznego zrobiła, mój to ciągle kotlety mógłby jeść, ale my z Anią niekoniecznie
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
U mnie to samo bo nie miałam czasu na zrobienie czegoś innegodzis rybka,ziemniaki i surowka
lubiczanka
no ja w końcu wycudaczyłam ryżyk z kurczakiem i pieczarkami w jogurcie-takie se...natomiast na deser gofry))))))))))
lubiczanka
coś tam pewnie będzie))
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Naleśniki z seremTylko muszę coś dla Radka wymyślić bo ten naleśników nie jada
u mnie dzis(ja tez zjem ale bez ziemniakow);-)"waleczki z warzywami"z sosem pieczarkowo-cebulowym.
Surowka z pora
ostatnio robilam kotlety mielone nadziewane serem,cebula i pieczarkami z sosem koperkowo - smietanowym:-)pyszne po prostu pyszne
Surowka z pora
ostatnio robilam kotlety mielone nadziewane serem,cebula i pieczarkami z sosem koperkowo - smietanowym:-)pyszne po prostu pyszne
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
U nas dzis zupka ziemniaczana, a na drugie kasza gryczana z gulaszem i buraczki :-)
reklama
Aniaa83
u mnie dzis(ja tez zjem ale bez ziemniakow);-)"waleczki z warzywami"z sosem pieczarkowo-cebulowym.
Surowka z pora
to zarzuc przepisem na te kotlety mielone skoro takie pyszne:-)