Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Już po badaniu, do tej pory mną wstrząsa na samą myśl. Po godzinie myślałam, że to zwrócę. Wzięłam ze sobą książkę ale skupić się nie mogłam bo koncentrowałam się tylko na tym by nie zwymiotować. Wiem, że nie należy pić pomiędzy badaniami, ale tak mnie mdliło, że musiałam napić się wody, mam nadzieję, że wyniku nie zafałszowałam przez to (tym bardziej, że piłam też przed pierwszym pobraniem bo mam gęstą krew).
Nie chciałabym musieć powtarzać tego badania.
Agitatka a nie kazali Ci powtórzyć tego badania później?
Co do duphastonu to głównie zależy chyba od tego jaki masz poziom progesteronu, jak niski to lepiej nie przerywać a przy wyższym 1-dniowa przerwa nie powinna chyba zaszkodzić. Gdy mi lekarz polecił odstawić duphaston to badania progesteronu miałam powtórzyć dopiero po 7 dniach więc pewnie tyle on utrzymuje ten poziom.
Nie chciałabym musieć powtarzać tego badania.
Agitatka a nie kazali Ci powtórzyć tego badania później?
Co do duphastonu to głównie zależy chyba od tego jaki masz poziom progesteronu, jak niski to lepiej nie przerywać a przy wyższym 1-dniowa przerwa nie powinna chyba zaszkodzić. Gdy mi lekarz polecił odstawić duphaston to badania progesteronu miałam powtórzyć dopiero po 7 dniach więc pewnie tyle on utrzymuje ten poziom.