reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
cieszę się ale też nie chcę się na 100% nastawiać, bo testy jak wiemy nie są do końca wiarygodne... jak zrobię betę w środę to zobaczymy

reklama
mama, beatka- fajnie, ze wogole dochodzicie do etapu testowania- mnie @ zaskakuje zazwyczaj wczesniej, szczegolnie jak sa wszelkie objawy ciazy juz:/
magda a ile dni od odstawienia dupka minelo?
pok, magda- mam nadzieje, że bedzie tak jak mowicie, bo to co opisuja na forach to makabra- w kazdym razie ja sie ciesze, ze w koncu sie cos ruszylo w badaniach

u mnie znowu dzis temp 36,7- a w pierwszej polowie cyklu mam zawsze 36,0-36,1:(

Ostatnia edycja:
5 dni minęło od odstawienia dufastonu, mam nadzieję, że spokojnie przejdziesz przez to badanie i coś Ci powiem, nie czytaj tych opini na forum , bo tylko straszą ja też się naczytałam i zemdlałam przed badaniem ze strachu, a na prawdę nie było się czego bać. Podobno boli trochę jeżeli są jajowody trochę niedrożne a lekarz próbuje je udrożnić

magda no to może ten bociek podrzucił bobaska:) mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&
my się staramy już od ponad roku ale teraz sobie odpuściliśmy bo za 2miesiące i 3tyg bierzemy ślub i musimy lecieć 2razy do polski a nie chciałam lecieć z taką malusią fasolką która nie skończyła jeszcze 3miesiące żeby sie nic nie stało ,bo z brzuszkiem nam nie przeszkadzało iść do ślubu ale takim już większym no ale nie udało się , tak więc po ślubie wracamy do staranek i mam nadzieję że się wkońcu doczekamy naszych trojaczków,a co ja zachłanna jestem:p
mama ,Beatka a no coraz bliżej do Waszego teściku zaciskam mocno &&&&&&&&

zrobilam dzis rano test i nie wiem czy nam sie z m przywidzialo ale byl cien 2 kreski... nie nastawiam sie na nic, ide na badania w piatek to sie zobaczy... juz raz tak mialam to sie okazalo ze hormony szalaly ;/ okres mi sie spoznia, piersi mnie bola.. eh a najgorsze jest to ze snilo mi sie dzis ze urodzilam sliczna coreczke a jak sie obudzilam to sie zastanawialam czy to prawda byl tak realistyczny... nawet znalazlam dla niej imie choc nigdy sie nad tym nie zastanawialam ;/

Blonka wydaje mi sie ze wam sie udalo :tak:
poniewaz mi nigdy nie wyszedl nawet cien bladej kreski
naprawde duza szansa ze sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

błonka trzymam kciuki:)
mi kiedys tez wyszla blada kreska, ale nic nie było- potem gin powiedział, ze tsh, lh i hcg mają podobna budowe chemiczna i sie nakladaja, a ja tych dwoch pierwszych mam za duzo, wiec nie dosc ze do testu nie dotrwam, bo @ mnie ubiega, to jak juz zrobie, to czesto mi falszywa kreska wychodzi

reklama
kurcze, dziewczyny mam 7dc, temp nadal za wysoka- nie wiecie co moze byc tego przyczyna? po odstawieniu lutki zaczela spadac 2 dni, ale nie doszła do linii podstawowej a potem skoczyła wyzej- gdyby nie@, to mogłabym miec nadzieje ze to ciaza- a tak to nakrecam sie tylko netem- torbiele, ciaza, ciaza obumarła, pozamaciczna, przetrwale cialko zolte-jutro zabieg a ja nie wiem co sie dzieje:(

Do góry