reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
nie z porannego moczu robiłam, może mi się coś przestawiło, ale biorę tabletki na regulację duphaston więc chyba powinna być regularnie, sama nie wiem, to badanie też akurat miałam w tym cyklu więc mogło wpłynąć, sama siebie oszukuję robię sobie po cichu nadzieję mimo, że tłumaczę sobie, że się spóźni :-(

a mogło też nie wyjść bo teścik najlepiej robić z pierwszego porannego moczu, a betka jak Błonka napisała to test ciążowy ale z krwi ,idziesz do laboratorium pobierają ci troszkę krwi i już masz czarno na białym czy jesteś w ciąży czy nie:) bo takie sikaczki czasami lubią figle płatać, mojas iorka do 3miesiąca ciąży wychodziły jej negatywne sikacze:ptak więc różnie to bywa z nimi a beta wiarygodna

Beatko mnie tak od owulacji (.)(.) bolały... tak od 17 dc... później w 22-23 dc zaczęłam w nocy wstwać do toalety...czego wcześniej nie robiłam.... i to dało mi do myślenia że chyba się udało:) cycoliny mi tak dziwnie promieniowały z pod pach...taki przeszywający ból... jakby rosły w okresie dojżewania...o tak porównam:) także trzymam za ciebie kciuku... Mama za ciebie też i za resztę dziewczyn:)

witajcie babeczki:))

DZastina- dzieki za &&&&
Tobie juz tylko 6 tyg do porodu zostało..ale zleciałooo i juz niedługo Niunie utulisz-po tylu trudach i oczekiwaniu-cieszę się ,ze szczęśliwie donosiłaś:)

Beatka- jak tam na froncie??
ja mam 18d.c. i nadal nic nie czuję...owulka była prawdopodobnie we wtorek..tak czy tak trzeba czekać...

Maja-cześć,jak u Ciebie?????dzięki za &&&

pozostałe lejdis pozdrawiam i ...smacznych kiełbasek na grillu:)))

coś mi internet szwankuję, napisałam odpowiedź ale ją gdzieś wcieło, napiszę jeszcze raz :-) Dzięki dziewczyny za odpowiedź, poczekam może jeszcze kilka dni, połudzę się jeszcze, może mi przyjdzie @ dziś bo to dopiero 28dc, najwyżej zrobię teścik jeszcze raz, kiedyś już tak miałam że mi się spóźnił ponad tydzień.... miłego dzionka :-)

Mama, Beatka nadal mocno zaciskam&&&&&
Magda też tak miałam że mi sie spóźnił o 2tyg pod koniec pierwszego spóżniającego się tyg pobiegłąm na betę uchachana od uha do ucha a tu taki zonk beta1, ale mam nadzieję że Tobie się uda i @nie nadejdzie!!! zaciskam &&&&&&&&&&&&
i za resztę lejdis również mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&
Mama u mnie nic dziś 18dc (chyba!) nie liczę na nic po tym jednym numerku acz kolwiek w głębi serducha napewno jest taka nadzieja bo przeciez nie raz się słyszy że laski raz się bzykną i zachodzą, no ale nie nakręcam się i czekam na @ i na weselicho a później wracamy do staranek a może nie trzeba będzie bo w noc poślubną się uda:p a między czasie będziemy robić badanka armi i zrobie jeszcze badania hormonów ,na cytomegalie i to drugie co zalecaja przed starankami ale zapomnialam jak sie nazywa,tak więc przebadamy się prawie wzdłuż i w szerz:p i jeszcze sprawdzimy czy mój śluz nie jest wrogi dla jego armi chcę porobic wszystkie te badanka w pl bo duzo taniej i będziemy wiedzieli na czym stoimy :)

a narazie zajełam się gromadzeniem rzeczy dla jednej dziewczyny z forum ktora jest w ciazy i niema niczego dla maluszka tak więc nadal Was podgladam każdego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry