reklama
nie z porannego moczu robiłam, może mi się coś przestawiło, ale biorę tabletki na regulację duphaston więc chyba powinna być regularnie, sama nie wiem, to badanie też akurat miałam w tym cyklu więc mogło wpłynąć, sama siebie oszukuję robię sobie po cichu nadzieję mimo, że tłumaczę sobie, że się spóźni :-(
a mogło też nie wyjść bo teścik najlepiej robić z pierwszego porannego moczu, a betka jak Błonka napisała to test ciążowy ale z krwi ,idziesz do laboratorium pobierają ci troszkę krwi i już masz czarno na białym czy jesteś w ciąży czy nie bo takie sikaczki czasami lubią figle płatać, mojas iorka do 3miesiąca ciąży wychodziły jej negatywne sikaczetak więc różnie to bywa z nimi a beta wiarygodna
Dzastina222
Czekam..
Beatko mnie tak od owulacji (.)(.) bolały... tak od 17 dc... później w 22-23 dc zaczęłam w nocy wstwać do toalety...czego wcześniej nie robiłam.... i to dało mi do myślenia że chyba się udało cycoliny mi tak dziwnie promieniowały z pod pach...taki przeszywający ból... jakby rosły w okresie dojżewania...o tak porównam także trzymam za ciebie kciuku... Mama za ciebie też i za resztę dziewczyn
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie babeczki)
DZastina- dzieki za &&&&
Tobie juz tylko 6 tyg do porodu zostało..ale zleciałooo i juz niedługo Niunie utulisz-po tylu trudach i oczekiwaniu-cieszę się ,ze szczęśliwie donosiłaś
Beatka- jak tam na froncie??
ja mam 18d.c. i nadal nic nie czuję...owulka była prawdopodobnie we wtorek..tak czy tak trzeba czekać...
Maja-cześć,jak u Ciebie?????dzięki za &&&
pozostałe lejdis pozdrawiam i ...smacznych kiełbasek na grillu))
DZastina- dzieki za &&&&
Tobie juz tylko 6 tyg do porodu zostało..ale zleciałooo i juz niedługo Niunie utulisz-po tylu trudach i oczekiwaniu-cieszę się ,ze szczęśliwie donosiłaś
Beatka- jak tam na froncie??
ja mam 18d.c. i nadal nic nie czuję...owulka była prawdopodobnie we wtorek..tak czy tak trzeba czekać...
Maja-cześć,jak u Ciebie?????dzięki za &&&
pozostałe lejdis pozdrawiam i ...smacznych kiełbasek na grillu))
coś mi internet szwankuję, napisałam odpowiedź ale ją gdzieś wcieło, napiszę jeszcze raz :-) Dzięki dziewczyny za odpowiedź, poczekam może jeszcze kilka dni, połudzę się jeszcze, może mi przyjdzie @ dziś bo to dopiero 28dc, najwyżej zrobię teścik jeszcze raz, kiedyś już tak miałam że mi się spóźnił ponad tydzień.... miłego dzionka :-)
Mama, Beatka nadal mocno zaciskam&&&&&
Magda też tak miałam że mi sie spóźnił o 2tyg pod koniec pierwszego spóżniającego się tyg pobiegłąm na betę uchachana od uha do ucha a tu taki zonk beta1, ale mam nadzieję że Tobie się uda i @nie nadejdzie!!! zaciskam &&&&&&&&&&&&
i za resztę lejdis również mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&
Mama u mnie nic dziś 18dc (chyba!) nie liczę na nic po tym jednym numerku acz kolwiek w głębi serducha napewno jest taka nadzieja bo przeciez nie raz się słyszy że laski raz się bzykną i zachodzą, no ale nie nakręcam się i czekam na @ i na weselicho a później wracamy do staranek a może nie trzeba będzie bo w noc poślubną się uda a między czasie będziemy robić badanka armi i zrobie jeszcze badania hormonów ,na cytomegalie i to drugie co zalecaja przed starankami ale zapomnialam jak sie nazywa,tak więc przebadamy się prawie wzdłuż i w szerz i jeszcze sprawdzimy czy mój śluz nie jest wrogi dla jego armi chcę porobic wszystkie te badanka w pl bo duzo taniej i będziemy wiedzieli na czym stoimy
a narazie zajełam się gromadzeniem rzeczy dla jednej dziewczyny z forum ktora jest w ciazy i niema niczego dla maluszka tak więc nadal Was podgladam każdego dnia
Magda też tak miałam że mi sie spóźnił o 2tyg pod koniec pierwszego spóżniającego się tyg pobiegłąm na betę uchachana od uha do ucha a tu taki zonk beta1, ale mam nadzieję że Tobie się uda i @nie nadejdzie!!! zaciskam &&&&&&&&&&&&
i za resztę lejdis również mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&
Mama u mnie nic dziś 18dc (chyba!) nie liczę na nic po tym jednym numerku acz kolwiek w głębi serducha napewno jest taka nadzieja bo przeciez nie raz się słyszy że laski raz się bzykną i zachodzą, no ale nie nakręcam się i czekam na @ i na weselicho a później wracamy do staranek a może nie trzeba będzie bo w noc poślubną się uda a między czasie będziemy robić badanka armi i zrobie jeszcze badania hormonów ,na cytomegalie i to drugie co zalecaja przed starankami ale zapomnialam jak sie nazywa,tak więc przebadamy się prawie wzdłuż i w szerz i jeszcze sprawdzimy czy mój śluz nie jest wrogi dla jego armi chcę porobic wszystkie te badanka w pl bo duzo taniej i będziemy wiedzieli na czym stoimy
a narazie zajełam się gromadzeniem rzeczy dla jednej dziewczyny z forum ktora jest w ciazy i niema niczego dla maluszka tak więc nadal Was podgladam każdego dnia
Ostatnia edycja:
reklama
Mam na sprzedaż LAMETTĘ, odpowiednik femary.
flover25@o2.pl
flover25@o2.pl
Podziel się: