reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
dzieki dziewczynki za trzymanie &&&&&&&&&&&
ja dalej odczowam bole w dwoch jajnikach
wiec nawet nie wiem w ktorym byla owulka
i dzis mialam uczucie na @
no i te cycki
jeszcze 10 dni i tescik
dziewczynki trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama a jak tempka u ciebie dzis?

reklama
beatka,mama -dlaczego ten czas tak wolno płynie?:-p
trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczyny powiedzcie dlaczego temp spadła mi przed okresem prawie do tych podstawowych, a teraz 4 i 5 dc wzrosła jeszcze bardziej niz po owu?
na ciaze nie nastawiam się bo miałam @, ale zastanawiam sie, który wredny hormon wariuje tym razem:crazy:

Den-przed @ tempka zawsze spada bo spada progesteron a to on jest odpowiedzialny za wysoką tępke...ale dlaczego w 4,5 d.c.masz wyższą niż przy owu to nie-wiem...dziwne to..faktycznie hormony trza zbadać..
dzięki za &&&

Beatka -ja nie mam rozeznania w tym cyklu bo jak pisałam jeden babolek mnie zmolestował o zmierzenie 3 dni temu i wtedy było 36,9 wcz.37 i dziś37 ...mam 19d.c -jeszcze troche do testowania...
czyli u mnie owu była tylko pytanie przy przytulanie było w"odpowiednie" dni...ale to niedługo test pokaże
tak więc Beatka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

den - podczepie sie pod pytanie do mamy. Tez mialam hsg. Nie bylo to badanie bezbolesne ale bez przesady. Bol przy tym badaniu jest sprawa indywidualna - kazdą boli inaczej. Jedne prawie wcale, inne znosnie, a inne nieznosnie. Mnie bolalo tak, ze przez chwile sobie pojekiwalam i wykrzywialam twarz ale to trwalo 15 minut (cale badanie), a po nim nie boli nic.

mama u mnie dzis tempka 36.8 czyli od owulki wzrosla o 0,7
dzis mnie jajniki nie bola
a cycki czuje tylko jak je scisne to wtedy bola
no coz zostalo nam czekanie
damy rade
a u ciebie tempka piekna
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

maja16 jak długo się staracie o dzidzie? den83 ja też miałam hsg tak jak napisała pok ból jest indywidualny, mnie nie bolało jakoś bardzo, czasami miałam mocne ukucia ale chwilowe, więc nie było źle, a po badanku nic mnie prawie nie bolało, tylko taki dyskomfort czułam i plamienia przez kilka dni były.
Dziewczyny jak biorę dufaston na regulację to normalne że się spóźnia @?

witajcie:0

Den- ja miałam laparo-hsg nie miałam..
gin zapisał mnie na grudzień ale jak w listopadzie zaszłam (mimo ,ze poroniłam) to uzał ,ze jajowody drozne...

Beatka- dzięki za &&&&,tak jak mówisz-pozostaje czekać..już sporo za nami a tyen tydzień mam nadzieje szybko zleci i test..

Magda- @ dostaniesz po odstawieni dupka ,chyba ,ze bedzie ciąża to nie dostaniesz:)

dufaston odstawiłam na dwa dni przed planowaną @ a i tak nie dostałam, może coś zaskoczyło, w sobotę chodził po naszej działce bocian :-) może mi coś w końcu przyniósł... zobaczymy :-)

reklama
Do góry