anula_mm
czekając na...
nie koniecznie to zależy od poziomu hormonu
moja koleżanka robiła testy będąc już w 5 tyg i nie wyszły :-(
moja koleżanka robiła testy będąc już w 5 tyg i nie wyszły :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tak wparowuje ale na 2010 nikt mi nie odpowiedzial wiec prosz eo odpowiedz bardzo bardzo
wzielam dzisiaj rano clo pierwsza tbletke i wlasnie niedlugo minie 12 godzin i bola mnie oba jajniki chyb ajajniki juz dobra godzine najpuierw jeden pozniej zaczl drugi czy to znaczy sie budza z dlugiego zimowego snu czy to za predko ?? :/
kochana bardzo mi przykro że betka taka mała ale zobaczysz że w końcu się uda a te pobolewania musisz skonsultować, na pewno gin coś poradzibeta <1,20 :-( czyli nie ma dzidzi. tylko skąd te pobolewania w dole i skurcze jajnika... chyba że może rzeczywiscie za wczesnie zrobiłam to badanie. dzis jest mój 25 dc a do @ i tak jeszcze 4 dni. we wtorek i tak mnie czeka wizyta u ginekologa bo jak to nie ciąża to ja się domagam jakichs badan ;-(
oj bidulko tak mi przykro, to jest ciężkie dla każdej z nas która to przechodziła ale nie smuć się, droga do dzidziusia jest dla nas baaardzo trudna ale się opłaca bo w końcu się nam uda.Musisz zebrać w sobie siły, my cię będziemy wspierać a ty nasHej Kochane!
Katicz86 może test się mylił, może owulkę miałaś po prostu później.
Ja wróciłam ze szpitala, już bez dzidziusia. :-( Organizm oczyścił się samoistnie, co jest lepsze dla kolejnych prób. :-( ale teraz mnie to nie pociesza, jestem jeszcze w szoku :-( bardzo mi przykro, że nie poznam mojego pierwszego dziecka... ;-( Wierzę, że jest aniołkiem i to mi pomaga.