reklama
było by super jak by sie udalo, musisz zaczekać troszke i wszystko się wyjaśni, bądz dobrej myśli a my trzymamy kciukisłyszałam słyszałam, boję się cieszyć żeby nie zapeszyć, tym bardziej że biorę duphaston wyklucza chyba wcześniejsze przyjście @
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
cześć
temperatura poszła do góry ale plamienie nadal jest, może to wina duphastonu??
mozliwe ale pamietaj ze przy implantacji plamienie moze tez byc kilka dni... wiec kciuki zacisniete i czekamy
Witajcie kochane. Chcialam was poinformozwac ze.. odpadam ..koniec staranek juz nie mam sil
Dzis sie zaczal 17cykl mialam isc po clo ale nie ide bo i tak by sie nie udalo i na dodatek stracilabym ok 350f bo niestety musze leczyc sie prywatnie Nhs zostawil mnie samej sobie :-(.
Znikam z forum i z 28dni :---(
Za was kochane trzymam kciuki oby Wam sie szybciutko udalo :-(
Ja juz stracilam nadzieje :--(, nie jest mi dane zostac po raz drugi mama
Dzis sie zaczal 17cykl mialam isc po clo ale nie ide bo i tak by sie nie udalo i na dodatek stracilabym ok 350f bo niestety musze leczyc sie prywatnie Nhs zostawil mnie samej sobie :-(.
Ewka - strasznie mi przykro! ale jak czujesz tak rób, mysle ze odpoczynek od tego typu "stron" pomoze Ci.... a kto wie, jak sobie odpuscisz to bedzie wtedy niespodzianka:-)
tego Ci mocno zycze
mmmm - trzymam kciuki!
tego Ci mocno zycze
mmmm - trzymam kciuki!
kochana bardzo mi przykro z tego powodu że nas opuszczasz i że znów się nie udało ale jeśli zrobisz sobie odpoczynek od staranek to może ci to pomoże, wyluzujesz i........ w końcu sie udaWitajcie kochane. Chcialam was poinformozwac ze.. odpadam ..koniec staranek juz nie mam sil
Dzieki kochane :-(, mam nadzieje ze bedzie lepiej z moim samopoczuciem bo narazie to masakra:-(kochana bardzo mi przykro z tego powodu że nas opuszczasz i że znów się nie udało ale jeśli zrobisz sobie odpoczynek od staranek to może ci to pomoże, wyluzujesz i........ w końcu sie uda
Moze kiedys i u mnie zaswieci slonce narazie sa tylko chmury i kochane ja wiem ze jest tu wiele dziewczyn ktore staraja sie dluzej , choruja itd. i walcza nadal... ja widocznie nie jestem silna psychicznie
reklama
tusia03
Zaangażowana w BB
Witam ZADNA Z WAS PEWNIE MNIE NIE PAMIETA,OTSATNIO ZAGLADALAM TUTAJ CHYBA Z ROK TEMU ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKIPOZDRAWIAM
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKIPOZDRAWIAM
Podziel się: