reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
słyszałam słyszałam, boję się cieszyć żeby nie zapeszyć, tym bardziej że biorę duphaston wyklucza chyba wcześniejsze przyjście @

reklama
Hejka Dziewczyny:-)
mmm Trzymam kciuki;-) Zresztą za wszystkie trzymam żeby się udało:-)
Agahope Co tam u Ciebie?????? Pisz kochana czy się udało??????????? bo ja cały czas myśle o Tobie :tak:
Pozdrawiam

Witajcie kochane. Chcialam was poinformozwac ze.. odpadam ..koniec staranek juz nie mam sil
Dzis sie zaczal 17cykl mialam isc po clo ale nie ide bo i tak by sie nie udalo i na dodatek stracilabym ok 350f bo niestety musze leczyc sie prywatnie Nhs zostawil mnie samej sobie :-(.
Znikam z forum i z 28dni :-:)-:)-(
Za was kochane trzymam kciuki oby Wam sie szybciutko udalo :-(
Ja juz stracilam nadzieje :-:)-(, nie jest mi dane zostac po raz drugi mama

Ewka - strasznie mi przykro! ale jak czujesz tak rób, mysle ze odpoczynek od tego typu "stron" pomoze Ci.... a kto wie, jak sobie odpuscisz to bedzie wtedy niespodzianka:-)
tego Ci mocno zycze
mmmm - trzymam kciuki!

Witajcie kochane. Chcialam was poinformozwac ze.. odpadam ..koniec staranek juz nie mam sil
Dzis sie zaczal 17cykl mialam isc po clo ale nie ide bo i tak by sie nie udalo i na dodatek stracilabym ok 350f bo niestety musze leczyc sie prywatnie Nhs zostawil mnie samej sobie :-(.
Znikam z forum i z 28dni :-:)-:)-(
Za was kochane trzymam kciuki oby Wam sie szybciutko udalo :-(
Ja juz stracilam nadzieje :-:)-(, nie jest mi dane zostac po raz drugi mama
kochana bardzo mi przykro z tego powodu że nas opuszczasz i że znów się nie udało ale jeśli zrobisz sobie odpoczynek od staranek to może ci to pomoże, wyluzujesz i........ w końcu sie uda:tak:

kochana bardzo mi przykro z tego powodu że nas opuszczasz i że znów się nie udało ale jeśli zrobisz sobie odpoczynek od staranek to może ci to pomoże, wyluzujesz i........ w końcu sie uda:tak:
Dzieki kochane :-(, mam nadzieje ze bedzie lepiej z moim samopoczuciem bo narazie to masakra:-(
Moze kiedys i u mnie zaswieci slonce narazie sa tylko chmury i kochane ja wiem ze jest tu wiele dziewczyn ktore staraja sie dluzej , choruja itd. i walcza nadal... ja widocznie nie jestem silna psychicznie

reklama
Witam :biggrin2: ZADNA Z WAS PEWNIE MNIE NIE PAMIETA,OTSATNIO ZAGLADALAM TUTAJ CHYBA Z ROK TEMU :tak: ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE:biggrin2:
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO:zawstydzona/y:
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKI:biggrin2:POZDRAWIAM

Do góry