reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Tusia - po odstawieniu tabletek moze Ci sie rozlegurowac @
ja, jak bralam duphaston na wyregulowanie tez bylo ok ale jak tylko przestalam to w ogole nie dostalam @, musialam brac luteine na wywolanie @!!! pierwszy raz w zyciu mialam cos takiego! wiec czekaj cierpliwie, a moze jednak nie nadejdzie i bedzie mily prezent! tego Ci oczywiscie zycze

reklama
Dziekuje:-)dobrze wiedziec ze tak jest po duphastonie,nie mialam o tym pojecia.dzis robilam test i wyszedl negatywny:-(wiec moje nadzieje byly zludne....znowu:-(

niekoniecznie zludne, ja napisalam ze tak moze sie zdarzyc, u mnie tak bylo, teraz co prawda biore tez ten lek ale z innych powodow i poki co mam regularne choc czekac az sie nie pojawi@
wiec nie trac jeszcze nadziei.... jak za kilka dni nie przyjdzie to powtorz test, czesto wychodza negawtyne nawet w dniu spodziewanej @

niekoniecznie zludne, ja napisalam ze tak moze sie zdarzyc, u mnie tak bylo, teraz co prawda biore tez ten lek ale z innych powodow i poki co mam regularne choc czekac az sie nie pojawi@
wiec nie trac jeszcze nadziei.... Jak za kilka dni nie przyjdzie to powtorz test, czesto wychodza negawtyne nawet w dniu spodziewanej @

wiem kochana ze jakas szansa jest ale wole sie nie ludzic bo potem rozczarowanie jest zbyt wielkie:-(poczekamy zobaczymy,hehe jak to latwo sie pisze tylko zrobic jest znacznie trudniej

tusia ja tez tak mialam że jak bralam duphaston to cykle były regularne a po odstawieniu niestety rozregulowywał sie znowu. Poczekaj jeszcze pare dni i powtórz test no chyba że @ przyjdzie, powodzenia

witam sie dziewczynki:-D
Ja mam takie pytanko: czy po CLO czujecie jajniki w II fazie cyklu???
Bo ja je czuje ,a wydaje mi sie ze wczesniej tak nie miałam:szok:
I teraz zastanawiam sie czy to od CLo czy moze cos sie tam zrobiło:-(

witam sie dziewczynki:-D
Ja mam takie pytanko: czy po CLO czujecie jajniki w II fazie cyklu???
Bo ja je czuje ,a wydaje mi sie ze wczesniej tak nie miałam:szok:
I teraz zastanawiam sie czy to od CLo czy moze cos sie tam zrobiło:-(

Hejka Suzi:-)
jeżeli nie miałas nigdy problemów z torbielami to chyba nie masz sie co przejmowac.
Ja po clo też odczuwałam jajniki. Masz monitorowany cykl z clo?

reklama
Hejka Suzi:-)
jeżeli nie miałas nigdy problemów z torbielami to chyba nie masz sie co przejmowac.
Ja po clo też odczuwałam jajniki. Masz monitorowany cykl z clo?

Cześć Asinka;-)

Wiesz co byłam na usg w 11dniu i miałam 5 pecherzyków z czego 2 odpowiedniej wielkości.Czyli 22mm i 18mm.Następnego dnia czułam straszny bol lewego jajnika.Potem pojawił sie sluz pł.
A teraz czuje te jajniki ok 2dni.
I nie ukrywam ze troche sie boje ze to torbiel.
Wczesniej nigdy nic takiego nie miałam.
Miłam isc wczoraj na usg ,ale niestety musiałam odwołac wizyte:-(I kolejny termin mam na wtorek <bo wczesniej nie mogę isc-ze względu na prace>

Sama nie wiem co mysleć:crazy:

Do góry