reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Tusia - po odstawieniu tabletek moze Ci sie rozlegurowac @
ja, jak bralam duphaston na wyregulowanie tez bylo ok ale jak tylko przestalam to w ogole nie dostalam @, musialam brac luteine na wywolanie @!!! pierwszy raz w zyciu mialam cos takiego! wiec czekaj cierpliwie, a moze jednak nie nadejdzie i bedzie mily prezent! tego Ci oczywiscie zycze

reklama
Dziekuje:-)dobrze wiedziec ze tak jest po duphastonie,nie mialam o tym pojecia.dzis robilam test i wyszedl negatywny:-(wiec moje nadzieje byly zludne....znowu:-(

niekoniecznie zludne, ja napisalam ze tak moze sie zdarzyc, u mnie tak bylo, teraz co prawda biore tez ten lek ale z innych powodow i poki co mam regularne choc czekac az sie nie pojawi@
wiec nie trac jeszcze nadziei.... jak za kilka dni nie przyjdzie to powtorz test, czesto wychodza negawtyne nawet w dniu spodziewanej @

niekoniecznie zludne, ja napisalam ze tak moze sie zdarzyc, u mnie tak bylo, teraz co prawda biore tez ten lek ale z innych powodow i poki co mam regularne choc czekac az sie nie pojawi@
wiec nie trac jeszcze nadziei.... Jak za kilka dni nie przyjdzie to powtorz test, czesto wychodza negawtyne nawet w dniu spodziewanej @

wiem kochana ze jakas szansa jest ale wole sie nie ludzic bo potem rozczarowanie jest zbyt wielkie:-(poczekamy zobaczymy,hehe jak to latwo sie pisze tylko zrobic jest znacznie trudniej

tusia ja tez tak mialam że jak bralam duphaston to cykle były regularne a po odstawieniu niestety rozregulowywał sie znowu. Poczekaj jeszcze pare dni i powtórz test no chyba że @ przyjdzie, powodzenia

witam sie dziewczynki:-D
Ja mam takie pytanko: czy po CLO czujecie jajniki w II fazie cyklu???
Bo ja je czuje ,a wydaje mi sie ze wczesniej tak nie miałam:szok:
I teraz zastanawiam sie czy to od CLo czy moze cos sie tam zrobiło:-(

witam sie dziewczynki:-D
Ja mam takie pytanko: czy po CLO czujecie jajniki w II fazie cyklu???
Bo ja je czuje ,a wydaje mi sie ze wczesniej tak nie miałam:szok:
I teraz zastanawiam sie czy to od CLo czy moze cos sie tam zrobiło:-(

Hejka Suzi:-)
jeżeli nie miałas nigdy problemów z torbielami to chyba nie masz sie co przejmowac.
Ja po clo też odczuwałam jajniki. Masz monitorowany cykl z clo?

reklama
Hejka Suzi:-)
jeżeli nie miałas nigdy problemów z torbielami to chyba nie masz sie co przejmowac.
Ja po clo też odczuwałam jajniki. Masz monitorowany cykl z clo?

Cześć Asinka;-)

Wiesz co byłam na usg w 11dniu i miałam 5 pecherzyków z czego 2 odpowiedniej wielkości.Czyli 22mm i 18mm.Następnego dnia czułam straszny bol lewego jajnika.Potem pojawił sie sluz pł.
A teraz czuje te jajniki ok 2dni.
I nie ukrywam ze troche sie boje ze to torbiel.
Wczesniej nigdy nic takiego nie miałam.
Miłam isc wczoraj na usg ,ale niestety musiałam odwołac wizyte:-(I kolejny termin mam na wtorek <bo wczesniej nie mogę isc-ze względu na prace>

Sama nie wiem co mysleć:crazy:

Do góry