reklama
cześć dziewczynki, a ja czekam na ten 17lutego jak na zbawienie z nadzieją że zobacze dwie kreseczki ale nie mam pewności czy w tym cyklu miałam owu na 100%no ladnie 11 dc i takie piekne pecherzyki
zrob dzis test owu, moze cos sie dzis wyjasni,
u mnie w 12 dc mial raptem 17mm...
ja zajadam CLO, mam cichą nadzieję że się udało:-)Myśa a Ty sie czyms wspomagasz? czy naturalnie?
ktory to Twoj cykl z clo? jak sie po nim czujesz? bierzesz cos w 2 fazie? chodzisz na monitoring? ktory masz dzis dc?
sorki, ze tyle pytan;-)
ja dopiero 2 cykl z clo, w tym nic mi nie dolega, w 1 cyklu z nim bolal mnie brzuch, potem biore dupka
i zaczelam wiesiolka bo clo mi sluz wysuszyl...
mam jakies dziwne przeczucie ze teraz sie uda.... nie umiem tego uzasadnic.... ostatnio z gory zalozylam sie ciazy nie bedzie, nawet sie nie łudzilam a teraz co czuje.... mimo ze nawet staran nie zaczelismy heheh to ciekawe
sorki, ze tyle pytan;-)
ja dopiero 2 cykl z clo, w tym nic mi nie dolega, w 1 cyklu z nim bolal mnie brzuch, potem biore dupka
mam jakies dziwne przeczucie ze teraz sie uda.... nie umiem tego uzasadnic.... ostatnio z gory zalozylam sie ciazy nie bedzie, nawet sie nie łudzilam a teraz co czuje.... mimo ze nawet staran nie zaczelismy heheh to ciekawe
spoko pytaj kochana ile chcesz, ja rok temu brałam CLO ale nie zadziałał a teraz to mój pierwszy cykl, nie biore nic dodatkowo prócz tego mastodynonu który ponoć nie działa specjalnie ale ja go biore bo wierze że mi pomaga, uspokaja na wieczór i reguluje @ bo z nią bywa różnie. Nie mam żadnych dolegliwości, czuje się świetnie.ktory to Twoj cykl z clo? jak sie po nim czujesz? bierzesz cos w 2 fazie? chodzisz na monitoring? ktory masz dzis dc?
sorki, ze tyle pytan;-)
Ja Ci powiem że z takim pozytywnym nastawieniem teraz podchodziąłm do staranek, myślałam cały czas że teraz się uda i póki co nadal tak twierdze, wydaje mi się że się udałoTak czuje , w sumie nie mam żadnych dolegliwości tylko śluz jest cały czas plodny i taki żółtawy a zawsze w tym dniu cyklu był gęsty i biały. Jestem w 24dc a cykle mam 30-33dniowe. Trzymam kciuki żeby się Wam udało
witaj mmm jak sie mąż czuje a jak ty się trzymasz??hej dziewczyny
trzymam za was kciuki, u mnie raczej cykl stracony
reklama
mmmmm - moze nic straconego
Myśa - ja tez podchodze na luzie ale na razie marne efekty... ale mysle ze ostatnio z gory zalozylam ze sie nie uda i tak bylo
teraz nie zakladam nic, totalny luzik, myslalam ze to niemozliwe a jednak....
Myśa - ja tez podchodze na luzie ale na razie marne efekty... ale mysle ze ostatnio z gory zalozylam ze sie nie uda i tak bylo
teraz nie zakladam nic, totalny luzik, myslalam ze to niemozliwe a jednak....
Podziel się: