reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ktory to Twoj cykl z clo? jak sie po nim czujesz? bierzesz cos w 2 fazie? chodzisz na monitoring? ktory masz dzis dc?
sorki, ze tyle pytan;-)

ja dopiero 2 cykl z clo, w tym nic mi nie dolega, w 1 cyklu z nim bolal mnie brzuch, potem biore dupka

i zaczelam wiesiolka bo clo mi sluz wysuszyl...
mam jakies dziwne przeczucie ze teraz sie uda.... nie umiem tego uzasadnic.... ostatnio z gory zalozylam sie ciazy nie bedzie, nawet sie nie łudzilam a teraz co czuje.... mimo ze nawet staran nie zaczelismy heheh to ciekawe

ktory to Twoj cykl z clo? jak sie po nim czujesz? bierzesz cos w 2 fazie? chodzisz na monitoring? ktory masz dzis dc?
sorki, ze tyle pytan;-)

ja dopiero 2 cykl z clo, w tym nic mi nie dolega, w 1 cyklu z nim bolal mnie brzuch, potem biore dupka

i zaczelam wiesiolka bo clo mi sluz wysuszyl...
mam jakies dziwne przeczucie ze teraz sie uda.... nie umiem tego uzasadnic.... ostatnio z gory zalozylam sie ciazy nie bedzie, nawet sie nie łudzilam a teraz co czuje.... mimo ze nawet staran nie zaczelismy heheh to ciekawe
spoko pytaj kochana ile chcesz, ja rok temu brałam CLO ale nie zadziałał a teraz to mój pierwszy cykl, nie biore nic dodatkowo prócz tego mastodynonu który ponoć nie działa specjalnie ale ja go biore bo wierze że mi pomaga, uspokaja na wieczór i reguluje @ bo z nią bywa różnie. Nie mam żadnych dolegliwości, czuje się świetnie.
Ja Ci powiem że z takim pozytywnym nastawieniem teraz podchodziąłm do staranek, myślałam cały czas że teraz się uda i póki co nadal tak twierdze, wydaje mi się że się udało:tak:Tak czuje , w sumie nie mam żadnych dolegliwości tylko śluz jest cały czas plodny i taki żółtawy a zawsze w tym dniu cyklu był gęsty i biały. Jestem w 24dc a cykle mam 30-33dniowe. Trzymam kciuki żeby się Wam udało:tak:

reklama
mmmmm - moze nic straconego
Myśa - ja tez podchodze na luzie ale na razie marne efekty... ale mysle ze ostatnio z gory zalozylam ze sie nie uda i tak bylo
teraz nie zakladam nic, totalny luzik, myslalam ze to niemozliwe a jednak....

Do góry