reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
słyszałam słyszałam, boję się cieszyć żeby nie zapeszyć, tym bardziej że biorę duphaston wyklucza chyba wcześniejsze przyjście @

reklama
Hejka Dziewczyny:-)
mmm Trzymam kciuki;-) Zresztą za wszystkie trzymam żeby się udało:-)
Agahope Co tam u Ciebie?????? Pisz kochana czy się udało??????????? bo ja cały czas myśle o Tobie :tak:
Pozdrawiam

Witajcie kochane. Chcialam was poinformozwac ze.. odpadam ..koniec staranek juz nie mam sil
Dzis sie zaczal 17cykl mialam isc po clo ale nie ide bo i tak by sie nie udalo i na dodatek stracilabym ok 350f bo niestety musze leczyc sie prywatnie Nhs zostawil mnie samej sobie :-(.
Znikam z forum i z 28dni :-:)-:)-(
Za was kochane trzymam kciuki oby Wam sie szybciutko udalo :-(
Ja juz stracilam nadzieje :-:)-(, nie jest mi dane zostac po raz drugi mama

Ewka - strasznie mi przykro! ale jak czujesz tak rób, mysle ze odpoczynek od tego typu "stron" pomoze Ci.... a kto wie, jak sobie odpuscisz to bedzie wtedy niespodzianka:-)
tego Ci mocno zycze
mmmm - trzymam kciuki!

Witajcie kochane. Chcialam was poinformozwac ze.. odpadam ..koniec staranek juz nie mam sil
Dzis sie zaczal 17cykl mialam isc po clo ale nie ide bo i tak by sie nie udalo i na dodatek stracilabym ok 350f bo niestety musze leczyc sie prywatnie Nhs zostawil mnie samej sobie :-(.
Znikam z forum i z 28dni :-:)-:)-(
Za was kochane trzymam kciuki oby Wam sie szybciutko udalo :-(
Ja juz stracilam nadzieje :-:)-(, nie jest mi dane zostac po raz drugi mama
kochana bardzo mi przykro z tego powodu że nas opuszczasz i że znów się nie udało ale jeśli zrobisz sobie odpoczynek od staranek to może ci to pomoże, wyluzujesz i........ w końcu sie uda:tak:

kochana bardzo mi przykro z tego powodu że nas opuszczasz i że znów się nie udało ale jeśli zrobisz sobie odpoczynek od staranek to może ci to pomoże, wyluzujesz i........ w końcu sie uda:tak:
Dzieki kochane :-(, mam nadzieje ze bedzie lepiej z moim samopoczuciem bo narazie to masakra:-(
Moze kiedys i u mnie zaswieci slonce narazie sa tylko chmury i kochane ja wiem ze jest tu wiele dziewczyn ktore staraja sie dluzej , choruja itd. i walcza nadal... ja widocznie nie jestem silna psychicznie

reklama
Witam :biggrin2: ZADNA Z WAS PEWNIE MNIE NIE PAMIETA,OTSATNIO ZAGLADALAM TUTAJ CHYBA Z ROK TEMU :tak: ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE:biggrin2:
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO:zawstydzona/y:
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKI:biggrin2:POZDRAWIAM

Do góry